25.02.2016 | 11:11
Пребиха семейство заради скандал на пътя
Автомобилът на тримата нападатели многократно изпреварвал и засичал колата на потърпевшия. За да предотврати по-сериозен инцидент той натиснал клаксона в това предизвикало гнева на нападателите

Трима агресивни мъже биха с метални палки мъж и съпругата му след скандал на Околовръстното шосе в София в сряда следобед. Автомобилът на тримата нападатели многократно изпреварвал и засичал колата на потърпевшия.

За да предотврати по-сериозен инцидент той натиснал клаксона. Именно това предизвикало гнева на мъжете, които препречили пътя на пострдалия и го нападнали с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Агресивните мъже в черни дрехи носели и пистолети.

Случката била заснета с мобилен телефон от съпругата на младежа, която също получила няколко удара от нападателите, след като опитала да защити половинката си.

Пред Нова тв младият мъж разказа, че още с първия удар са били избити предните му горни три зъба и са сцепени устните му. Има наранявания и по ръката. Побойниците вече са арестувани.

В нощните часове вчера, служители на СДВР са задържали четирима мъже на възраст между 25 и 46 г., заподозрени за извършения побой.

Четиримата мъже, които са криминално проявени, са отведени в столично районно полицейско управление. Работата по установяването на съпричастността им към извършеното престъпление продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране