14.03.2015 | 10:36
При тази селяния гражданска война в България е невъзможна
Цветан Василев никога няма да се върне в България, казва министърът

Етнически конфликт  в България е толкова възможен колкото и гражданска война. Но ще ви кажа един виц. Попитали Радио „Ереван“: Може ли да има гражданска война в България? Радиото отговорило: При тази селяния е невъзможно! Така иронично културният министър Вежди Рашидов отговори по bТВ на внушенията на лидера на ДПС Лютви Местан.

21 век е време да бъдем всички равни пред закона и да носим отговорност независимо от етнос и религия. Българските партии трябваше отдавна да отворят вратите си и да интегрират гражданите с различен етнос и вероизповедания, но не го направиха. За сметка на това ДПС монополизира смесените райони, защото другите партии ги няма, обясни Рашидов.

Скулптурът който загуби милиони лични спестявания в КТБ е категоричен, че банкерът Цветан Василев няма да се върне в България никога.

Това го предрекох още преди година, като Веска Мджедиева и Василев ще ни маха от Кейптаун, но в България няма да се върне. А трябваше да бъде тук и да дава отговори и да носи отговорност. Парите, които са ми блокирани в банката му съм ги изкарал с честен труд и съм платил данъци върху тях. Но медиите на Василев говорят само за моите пари, а мълчат, че над 1000 души са имали по над 1 млн. лв. в тази гнила банка. Но за тях не се говори, защото няма как да докажат произхода на парите си, посочи Рашидов.

1 коментар

  1. Рамадан Кунев каза:

    Министърът на културата е безразличен към състоянието на ансамбъл „Филип Кутев“
    http://komentator.bg/ministarat-na-kulturata-e-bezrazlichen-kam-diskusiyata-za-sastoyanieto-na-ansambal-filip-kutev/

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране