04.03.2016 | 20:22
Приятелката на разчленения Иван признала как са го рязали в банята и напъхали в чували
Изхвърлихме мебелите, боядисахме стените и се уговорихме какво ще кажем на полицията, разказва Пенка

Изхвърлихме мебелите, почистихме всичко, боядисахме стените, изхвърлихме вещите му и се уговорихме какво ще кажем на полицията при положение, че започнат да го търсят. Това разказва партньорката на Иван, който беше намерен разфасован и убит в Атина, съобщава „Български новини”.  Жената е описала пред полицаите, че приятел на Иван го е ударил по главата в дома им в Неа Халкидона, след което двамата заедно са прехвърлили трупа в банята и са го разчленили и сложили в чували.

„В един момент ги чух да се карат в хола“, е признала българката. „Отидох да видя какво става и разбрах, че се карат за пари. Сборичкаха се и приятеля му взе едно дърво и започна маниачески да го удря по главата. Когато падна в безсъзнание го преместихме във ваната. Трябваше да го изхвърлим. След като го изхвърлихме, се върнахме в къщи и почистихме всичко.

Служителите по сигурност са шокирани от хладнокръвието с което партньорката на Иван е описала убийството, както и плана им с неговия приятел какво да кажат на близките му, ако започнат да го търсят. Всичко започва да се разплита, след като сестрата на убития го разпознава по снимката, обявена в медиите и се свързва с полицията.

Първоначалните показания на партньорката му били, че Иван е заминал да живее в България, но след дълги часове на разпит е признала за извършеното престъпление. Смята се, че жената до Иван е от Долна Митрополия и се казва Пенка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране