12.03.2015 | 10:39
Радан Кънев бил мафиот и фашизоид
Майтап: Писанчев е бил моделиран от ДПС, защото бил роден в друго време
Мустафа Карадайъ

Да благодарим на Всевишния – г-н Доган е жив и здрав. Всевишния още дълъг живот да му дава, каза в ефира на Нова телевизия Мустафа Карадайъ, човекът, който първи скочи да спаси пожизнения лидер на ДПС, когато той бе нападнат на конференция на партията от Октай Енимехмедов.

„Г-н Доган е интересен за медиите. Когато той беше в публичното пространство, беше лош. Сега, когато го няма, пак е лош“, добави той. Карадайъ заяви, че не знае кой и кога го посещава. Той сподели само, че когато е нужно, двамата се виждат.

Помолен да коментира речта на Лютви Местан в парламента, той отговори: „Ако внушението, че ДПС контролира и управлява системите за сигурност, те нямаше да бъдат в такова положение, щяха да бъдат в много по-добро състояние“, каза Карадайъ. Той предложи да се види автибиографията на Писанчев, кога е роден, и после да се говори дали той е човек на ДПС и дали е моделиран от ДПС.

„Коя е мафията ДПС? Коя е частта на ДПС в тези системи?“, попита още той. „Тези, които искат и могат да управляват, не са мафия“, добави той и помоли Радан Кънев да се погледне в огледалото.

На въпрос дали ДПС продължава да има амбицията да е втора политическа сила в страната, Мустафа Карадайъ отговори, че Движението трябва да се цели да бъде първа политическа сила и се цели в това. „Всичко е въпрос на организация“, добави той и напомни, че в партията са най-добрите експерти в страната. „На база политиката на ДПС, на база това, което върши ДПС е нормално тя да бъде първа политическа сила“, добави Карадайъ.

Той отговори и въпроса дали ДПС се опитва да приобщава ромите чрез религия и исляма, той отговори: „ДПС се опитва да приобщи около 7 милиона български граждани. Приобщаваме чрез политика. Каква религия? Религиозните въпроси ги отнесете към главния мюфтия!“

Във връзка със запаления автомобил на Движението и посегателството над автомобила на Местан, Карадайъ каза, че виновникът за това е езикът на омразата, който дори вчера се е чул от най-високата трибуна.

1 коментар

  1. Н каза:

    Трябваше Ани да го попита,/като той започна да отрича, че ДПС контролира съд прокуратура и МВР/, как при тези перфектни кадри, прокуратурата излезе със становище, че не може да индефицира побойниците на Алимехмедов? Всички се знаят поименно!Смехотворно! Накрая трябваше да му пожелае да научи българския език!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране