23.07.2023 | 10:54
Радостин Василев: Кирил Петков е шарлатанин, който излъга 650 000 българи и се прегърна с Бойко Борисов и ДПС
ПП-ДБ всъщност са абсолютни измамници

През есента предстоят протести, които ще свалят кървавия кабинет „Денков-Габриел“. Кирил Петков е шарлатанин, който излъга 650 хиляди българи и се прегърна с Бойко Борисов и Пеевски. ПП-ДБ всъщност са абсолютни измамници. Аз съм единственият в парламента, който може да си позволи да казва цялата истина, защото зад мен не стои никой – нито посолства, нито мутри, нито бизнесмени, нито съм обвързан с някого, нито съм крал и най-важното, не ме е страх!

Целта на новия политически проект, който създавам е да обедини цялата умерена демократична общност. Всички честни, почтени и смели хора са добре дошли при нас. Политическото движение няма да бъде васално на никакви посолства, независимо дали става въпрос за САЩ, Русия или която и да било друга държава. На първо място ще бъдат поставени единствено и само интересите на българския народ. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, първо трябва да има справедливост и възмездие за Бойко Борисов, Пеевски и националните предатели. Затова, ще обявим безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата!

Стотици хиляди граждани от протестите през 2020г. искаха унищожаването на режима Борисов-Пеевски и отстраняването на Гешев.

от прокуратурата, а Христо Иванов и Кирил Петков предадоха доверието на хората. Сега, три години по-късно, Бойко Борисов и Пеевски се върнаха на власт „изпрани“, а Гешев вече е „алтернативен“ политически проект на мафията. Това е абсолютна гавра с българския народ от страна на морално деградиралите ротационери.

ПП-ДБ и ИТН се оказаха спящи клетки на мафията. Кирил Петков, Христо Иванов, Слави Трифонов и партийните им послушковци са убийци на надеждата за истинска демокрация на милиони българи. В момента се готвят да правят Конституционна реформа с Пеевски, а с Борисов си показват палчета в зала и си разпределят порциите на властта. Бойко Борисов вече взе БНБ, а сега ще вземе и Сметната палата, за да прикрие престъпленията си. Оставка, съд и затвор за коалиция ГЕПИ!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране