24.11.2023 | 13:36
Радостин Василев за Лена и Киро: Не криеха, че са близки с Алексей Петров. Щом той може да бъде отстранен, няма съмнение, че и аз мога да бъда убит
Кирил Петков и баща му многократно са се срещали с Трактора

Независимият депутат Радостин Василев потвърди, че Кирил Петков, баща му Петко Петков и Лена Бориславова са били близки с разстреляния Алексей Петров. Пред медиите днес бившият депутат от „Продължаваме промяната“ изрази опасение, че щом Алексей Петров може да бъде отстранен по този начин, няма никакъв съмнение, че и той може да бъде убит.

„Докато бях в „Промяната“, съм чувал, че Лена Бориславова и Кирил Петков са много близки с Алексей Петров. Знаете какво се случи с Алексей Петров. Във връзка с това, че внезапно почина адвокат, за който г-жа Бориславова работеше – трагично се удави в кладенеца си, във връзка с това, че беше убит Къро, който по СРС-та всички чухте, че е бил близък с „Промяната’.

Асен Джингов

След заплахите към министър Йоловски, на когото е назначена охрана, както и на децата му, смятам, че Бориславова и Петков са склонни да се опитат по някакъв начин аз да изчезна. От политическата сцена не могат да ме отстранят, защото нямат влияние над мен, но физически сигурно могат“, обяви Василев и разкри, че в понеделник ще подаде сигнал срещу Лена Бориславова до главния прокурор и до министъра на вътрешните работи.

Алексей Петров

„Кирил Петков и баща му многократно са се срещали с Алексей Петров. Аз съм бил в „Промяната“ и те това не са го криели. Изведнъж този човек умира, убит по безобразен начин като през 90-те години. Човек, който е сглобявал това правителство. А днес стана ясно, че ден след убийството му е прекъсната комуникацията с министъра на вътрешните работи. Неслучайно, предполагам. Не знаем този министър кой го е лансиран, как е правена сглобката. Със сигурност е било с дейното участие на Алексей Петров. Щом може да бъде отстранен Алексей Петров, аз не подлежа на съмнение, че мога да бъда убит“, шокира бившият спортен министър.

2 коментара

  1. токо каза:

    АА за теб 100 тояги на голо!!! После още 100!! и Накрая едно големо нещо некъде…

  2. Gorgona каза:

    Ама и ти си толкова гаден колкото пр100то Киро и Лена .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране