02.09.2022 | 11:30
Радулов: Шефът на „Гранична полиция“ е симпатична жена, която не разбира нищо от гранична полиция
„В „Гранична полиция” съществува корупционна среда", категоричен е бившият депутат

„Сегашният шеф на „Гранична полиция” е една много симпатична жена, добър юрист, но нищо не разбира от гранична полиция”, каза бившият секретар на МВР Николай Радулов пред NOVA.

По думите му назначението ѝ е станало в най-неподходящия момент.

Според проф. Радулов „в този момент би трябвало да се ориентират към някои от тези хора, които познават границата и знаят какво трябва да се прави”.

„В „Гранична полиция” съществува корупционна среда. Като че ли ръководството на министерството в лицето на няколко поредни министъра или не разбират колко е опасно това, или считат, че някак си от само себе си ще се реши въпросът. Става дума за страшно много пари – за милиони”, алармира бившият народен представител.

2 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    УВАЖАЕМА РЕДАКЦИЯ НА МИГ-НЮЗ ИНФО.Престанете да давате трибуна на тази крастава жаба-николай,някой си радулов.Такива влечуги като него са отвратителни и мястото им е само в най-гадната клоака.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Радулов,смотаняк нещастен.Помня те още като беше най-големия загубеняк като ОР по ДС в Първо РУ на МВР-София.След 1989г стана върл седесарко и се намърда като секретар на МВР.След това -като те издухаха от МВР,щото снасяше на мутрите,отиде в ТСБ.От там също те издухаха,защото те хванаха,че изнасяш чувствителна банкова информация.И сега-професор.По какво бе боклук скапан.Чудя му се на акъла на Дългия,че те направи депутат,без да знае що за рядко и миризливо лайно си.Хак му е…Чудя се обаче и на Богомил Бонев, че си мълчи по твой адрес,въпреки,че много добре те познава. Да не би да пърдите у едни гащи.И сега голям спец по границата и ГП.Ай сиктир,аман от такива спецове.Марш у гюбрето,боклук скапан…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране