06.12.2023 | 15:27
Рълев разкри за какво ще похарчи наградата си от „Игри на волята“
Тези пари са един бонус. Аз не съм влязъл, за да спечеля тези пари, а за да победя, каза той

Зъботехникът Иван Рълев се превърна в голямата изненада в „Игри на волята“ 5. От неуверено момче, нарочено за слабото звено в отбора на Гладиаторите, той се превърна в истинска машина на Арената, минавайки с лекота през всяко предизвикателство по пътя си към победата. Със сигурност победата на Рълев е резултат на блестящи качества на и извън Арената, което я прави абсолютно заслужена.

„Не можах да повярвам в първия момент. Когато дръпнах въженцето и моето знаме се вдигна, усетих едно леко отпускане, защото 3 месеца бях изключително фокусиран в това, което правя, и в самата игра. Усетих едно облекчение, все едно духът ти изчезва за момент. Рухнах емоционално и физически за миг и затова и толкова силно се разчувствах.“ – сподели Иван за момента, в който е осъзнал, че именно той е големият победител в сезон 5.

Въпреки, че не започна участието си по най-сигурния и уверен начин, Рълев твърди, че е влезнал в предаването със силен хъс за победа. Подценяването от страна на другите участници само го е амбицирало да им покаже, че е доста по-добър от това, което те си представят.

„Винаги съм вярвал много силно в себе си и затова нещата при мен се получават с лекота, защото се раздавам на 100% и в играта, и в живота като цяло“, казва победителят.

Безспорно триумфът на Рълев в „Игри на волята“ 5 се дължи не само на неговите физически качества, но и на силния му дух и устойчива психика. Той разкрива, че е бил психически подготвен за трите месеца в това приключение и е знаел, че трябва да бъда изключително фокусиран, за да успее.

Рълев също издаде тайната на силната си психика: „Аз съм човек, който слуша много подкасти, които ме развиват ментално. Правя подбор на важните неща за мен и през последните години успях да стиган до ниво на мислене, което може би е по-високо от това на връстниците ми“.

Победителят в сезон 5 на „Игри на волята“ вече има представа за какво ще изхарчи парите от наградата си – 100 000 лева:

„Те са един бонус. Аз не съм влязъл, за да спечеля тези пари, а за да победя. Парите бих ги инвестирал или в лабораторията си, или в недвижим имот.“

„Реално съм обхванал цялата сфера и зъботехническата, и стоматологичната. Имам доста поръчки, които се засилиха след предаването. Хората искат да пробват, да водят.“ – разказва Рълев за професията си.

Зад успехите в работата му обаче стои много усилен труд. „Много ми е трудно. В последно време стоя до посред нощите в лабораторията“, споделя той.

Оказва се, че професионалният път на Рълев се насочва към сферата на зъботехниката заради … една любов.

„Първата ми мечта, докато тренирах лека атлетика, беше да стана учител по физическо. Но тогава имах една много амбициозна приятелка, която искаше да учи медицина и ми каза: „Защо не запишеш една зъботехника, ти си сръчен и ще ти се получат нещата“. Запали ми интереса това нещо и искрата продължи в тази насока и се превърна в пожар“, разкрива той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране