07.05.2015 | 20:46
Роднина на Ковачки убил колоездач, опитал се да скрие трупа!
Шофьорът е на свобода

Криминално проявен мъж прегази колоездач, а след това опита да прикрие престъплението. Инцидентът е станал вчера към 16.30 часа на пътя от Самоков за Мальовица. Пиян шофьор загубил контрол над колата и навлязъл в насрещното платно. В този момент се появил и колоездачът, който бил блъснат и убит на място, предава Нова тв.

Според източници на медията шофьорът е направил опит да скрие тялото на мъжа, но в крайна сметка полицията го задържала. Той има пет регистрации в полицията – за кражба, кражба с взлом, незаконна сеч, шофиране без книжка. Тя му е била отнета за една година. Шофьорът сега е на свобода, уточнява телевизията.

Любомир Ковачки е бил със съпругата си в колата, разказа сестрата на убития мъж. Тя допълни, че знае, че той има далечна роднинска връзка с бизнесмена Христо Ковачки, предава още Нова тв.

Утре убитият колоездач е трябвало да навърши 44 години. Има две деца – в шести и осми клас. При опит да се свърже с прокуратурата, за да разбере защо в момента шофьорът е на свобода, медията не успяла да осъществи връзка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране