08.08.2016 | 0:01
Ромки правят френска любов на бежанците за 2 лева
Прибират до 500 лева на ден

Столични ромки атакуваха Женския пазар в столицата и района около джамията, но не за да продават цигари без бандерол, а за да търсят бежанци, на които да врътнат сочна свирка. Този бизнес бил най-доходоносен това лято заради наплива на петимни за ласки бежанци, хвалят се мургавите жрици. Според тях за 10 минути се изкарвали 10 лева, ако зажаднелите за секс сирийци и афганистанци се навиели на „торта със свещички“.

Арабите си падали по аналния секс, но за да отклонят тези им мераци, предприемчивите ромки си измислили игра – „торта със свещички“. Правилата били прости – бежанци се събират в кръг, събуват си панталоните и си вадят „свещичките“. Ромката пък застава в центъра. Нейната задача е да задоволи орално всичките си клиенти. Уловката е, че това трябва да стане за време – точно 10 минути и нито секунда повече. За услугата те плащали 10 лева. Ако не успее да ги накара да свършат за определените минути, мургавелката трябва да си даде дупето на онези, които са останали незадоволени. Това обаче не било бонус, т.е. клиентите си плащали допълнително 100 лева на калпак. Или иначе казано, свирките били на промоция, но аналният секс се предлагал на актуална пазарна цена.

„Хващали сме такива групички в градинката зад джамията“, разказват униформените, които патрулират в този район. Те прибрали в ареста за по 24 часа няколко непълнолетни циганки, които разказали за палавите им игри с бежанците. В момента, в който ги пуснели, мургавите девойки отново отивали там. Едната била арестувана вече 3 пъти, но отказвала да спре със свирките, защото по думите й изкарвала между 100 и 500 лева на ден, в зависимост от това дали й се налага да прави анален секс.

Родителите на ромките знаели с какво се занимават 15-16-годишните им дъщери, но нямали нищо против. Те дори отивали да си ги прибират от районното, като вдигали скандали на униформените, че са ги ощетили. По-наглите дори се канят да ни съдят за „пропуснати ползи“, смеят се полицаите, но признават, че са притеснени от все по-честите прояви на секс в централните столични градинки. Трудно обаче можели да излязат на глава с ромската напаст.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране