02.02.2024 | 17:33
Руди Гела: Този смешник Искрен Митев ме нарече предател и блъсна, след това му разроших леко перчема
Депутатът от ПП-ДБ от своя страна отрича да го е провокирал или удрял с рамо

„Ако искам, винаги мога да го набия, но няма да го правя аз, а него и другите мошеници ще ги набие българският народ. Тези хора трябва да ходят само в психиатриите, не и в националните телевизии и парламента. Тук нямат място. Що се касае до Искрен Митев за две години не съм останал с впечатление, че разбира от нещо. Той е невменяем и всички му се подиграват“. Това каза независимият депутат Радостин Василев по повод скандала с доскорошния си съратник Искрен Митев от ПП-ДБ.

Той се опита да иронизира колегата си и отбеляза, че Митев днес бил особено развълнуван, защото „празнувал Петльовден“.

Василев уточни, че е чул от депутата от ПП-ДБ да го нарече „предател“, но той първоначално не му обърнал внимание. После обаче при разминаването му го „ударил с рамо“ и се наложило „леко да му разроши перчема, като платно на корабна мачта“, обясни независимият народен избраник.

„Не ме карайте да коментирам перчема на този човек. В парламента се случват важни неща, Искрен Митев не е сред тях. Той по-добре да отиде на консултация в психиатрията. Ако пък не иска – да ходи да дава интервю на Цветанка Ризова“, допълни в типичния си стил Радостин Василев.

Искрен Митев от своя страна отрече да е удрял или удрян Радостин Василев. По думите му бившият спортен министър му посегнал два пъти, но не успял да го уцели.

„Блъсна ме на влизане в залата с рамо, след което ми посегна, ръката му стигна почти до мен, но не ме удари“, обяви Искрен Митев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране