13.04.2024 | 11:36
Румен Спецов предаде Асен Василев по схемата „Гвоздейков“
Бойко Борисов обича да кредитира изменниците

След брутално предателство Румен Спецов – символ на бизнес схемите в „Промяната“, оцеля като шеф на НАП.  В първите дни от мандата си служебният кабинет „Главчев“ здраво развъртя метлата и почисти кадри на ПП в администрацията. Оцеля само Спецов и това предизвика истински шок и в редиците на ПП, и в редиците на ГЕРБ.

По информация на ПИК, потвърдена от самия връх на „Промяната“, Румен Спецов е предал своя ментор Асен Василев и е минал в лагера на ГЕРБ – ДПС.

Василев и Спецов бяха набедени за романтични партньори и това още повече подсилва драмата, придава й емоционален характер. В последните месеци Румен е по-близо до Пеевски, отколкото до Асен, лаконично признаха пред медията ни висши ръководители на ПП.

Сега ГЕРБ – ДПС йезуитски оставят културиста на поста му, за да го заболи Асен.

Имаме двама отявлени предатели – Гвоздейков и Спецов. И двамата запазиха местата си при Главчев и това е показателно. Те си знаят с какво ги държат и защо обърнаха палачинката, продължават с разкритията си нашите източници от ПП.

Дясната ръка на Спецов в НАП – Георги Димов, пък бе повишен за шеф на тресящата се от скандали агенция „Митници“. Според ПП Димов също е сред покорните служители на коалицията Банкя – Сараи.

Бойко Борисов обича да кредитира изменниците, обобщават в ГЕРБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране