08.09.2023 | 13:41
Съдбоносен уикенд за българския спорт – „лъвовете“ с тежки задачи на два фронта
Тежко изпитание пред волейболните "лъвове" 

Изключително важен уикенд предстои за българския спорт, в частност в двата най-популярни колективни спорта – футбол и волейбол. Националните отбори по футбол и волейбол, чийто основен партньор е компанията efbet, се изправят в много важни битки. Единият дуел е за оставане в битката за класиране на Евро 2024, а другият – за продължаване напред към четвъртфиналите на ЕвроВолей 2023. 

Тежко изпитание пред волейболните „лъвове“ 

България изигра най-добрия си двубой на шампионата на Стария континент по време на загубата с 0:3 от Словения. „Лъвовете“ демонстрираха по-добро посрещане, добра атака и можеха спокойно да спечелят двубоя с повече концентрация във важните моменти. 

За съжаление обаче, загубите срещу Испания и Хърватия натежаха сериозно и България се изправя срещу Франция – един от фаворитите на ЕвроВолей 2023. В същото време обаче, момчетата на Пламен Константинов не са обречени. 

„Петлите“ допуснаха шокираща загуба от Румъния по време на груповата фаза и показаха, че са уязвими. Олимпийските шампиони имат слаба 2023 година, като останаха на 8-мо място в Лига на нациите, а от Токио 2020 насам Франция поднесе много разочарования и на световни, и на европейски шампионати и турнири. 

Франция е сериозен фаворит, като efbet.com дава коефициент от 1.18* на „петлите“, докато за българските „лъвове“ ставката за триумф е 6.40*. България да спечели над 0.5 сета в мача пък е 1.81*. От 2018 година насам родните представители са спечелили 2 от 5-те мача срещу Франция, но в последната битка (2021) „петлите“ спечелиха с категоричното 3:0, но двубоят бе доста оспорван. 

Битката между двете национални гарнитури е в петък (08.09) в 20:30 часа в „Двореца на културата и спорта“ във Варна. 

Футболните „лъвове“ търсят задължителна победа 

Въпреки че Европейското първенство по футбол вече се провежда с 24 отбора, България все още не е достигала до шампионата. След старт без победа в квалификациите изглежда, че мисията отново ще е много трудна, но не и непостижима. 

Възпитаниците на Младен Кръстаич излизат за задължителна победа в гостуването си на Черна гора в 5-ия си двубой от квалификационния цикъл. При победа за „лъвовете“, надеждата за класиране към Евро 2024 остава жива, тъй като разликата с лидерите в подреждането няма да е толкова голяма. Всеки друг резултат обаче ще ни остави извън сметките. 

Черна гора определено не е отбор за подценяване, но силните резултати на Лудогорец и Левски в Европа през лятото дават надежда за ренесанс и на националния отбор. Логично е, че домакините са фаворит в срещата при коефициент 1.89*, но разликата в класите между двата тима не е толкова голяма, колкото подсказват ставките. Победа за България към момента е оценена на 5.00*

В първия двубой Черна гора спечели с 0:1 в Разград. 

Мачът на България – част от кешбек промоцията в efbet 

Сблъсъкът в Подгорица е част от финалния рунд на кешбек промоцията „Месец на Футбола“ с топ коефициенти в efbet.com. Този път цели 4 събития влизат в последната седмица на промоцията, като общият кешбек, който ще бъде раздаден, е 4 000 лева – 10 награди по 100 лева в безплатни залози за всяко едно от събитията. 

Първото вече премина (Франция – Ирландия), но ето кои са останалите: 

  • Хърватия – Латвия, 08.09.2023 г., 21:45 ч.
  • Азербайджан – Белгия, 09.09.2023 г., 16:00 ч.
  • Черна Гора – България, 10.09.2023 г., 19:00 ч.

С пълните правила на промоцията всеки може да се запознае на efbet.com. 

Отговорна игра 

Компанията efbet.com настоява всеки потребител да носи отговорност към играта – тя трябва да е отговорна и само за удоволствие и забавление, а не за печелене на основни, допълнителни или каквито и да е приходи. Букмейкърът има редица контроли за разумно залагане, които могат да бъдат използвани от потребителите. 

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция „Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране