18.05.2023 | 12:28
Сарафов удря коляно в президентството, режат го
Зам.-главният прокурор поискал помощ от Николай Копринков във войната му в Иван Гешев

Директорът на Националната следствена служба и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов е един от първите посрещачи на президентския самолет при кацането му след посещението на Румен Радев в Южна Африка. Бившият най-доверен човек до Гешев и сегашен негов враг №1 се позиционирал да чака най-влиятелния секретар от президентската администрация Николай Копринков.

Според нашите надеждни информатори срещата се провела на четири очи, а на нея Сарафов помолил Копринков за съпорт по време на най-големия скандал в българското правосъдие досега. Известно е, че заместникът на главния прокурор даде главния прокурор на прокурор. Сега смятал, че било дошло времето да си получи дивидентите и да му помогнат да заеме мястото на началника си като обвинител №1 на републиката. Копринков обаче хладно отрязал мераците на Борислав Сарафов и му дал да се разбере, че фигурата му вече е достатъчно компрометирана, за да заложи някой оттук нататък на него.

Попареният Сарафов не знаел накъде да поеме, защото от ГЕРБ-СДС, от ПП, ДБ и другите парламентарно представени формации никой не искал да му помага, а сега се оказал с глинени крака и в президентството. Очевидно е, че дните му са преброени на поста, за който вече му се иска оставката.

1 коментар

  1. Кари каза:

    Yes! 😃

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране