13.03.2015 | 19:31
СДС и ДСБ се хванаха за гушите: Лукарски мъмри Атанасов да си мълчи
Икономическият министър се оправда, че кадрите му в КЗП напуснали партията

СДС и ДСБ се хващат гуша за гуша заради назначенията на някои партии от РБ.

Божидар Лукарски скастри коалиционния партньор ген. Атанас Атанасов, който по-рано днес изрази неодобрение на обсебването на постове от страна на коалиционните партньори в РБ Божидар Лукарски и Меглена Кунева.

„Г-н Атанасов може да е недоволен от някои лични назначения, но и аз може да съм бил недоволен от назначението на зам.-министъра на вътрешните работи, по начина, по който Атанасов го извърши. Мълчах си тогава, съветвам сега Атанасов да си мълчи“, разпени се Лукарски.

Той се оправда, че новоназначените членове на КЗП от СДС не били партийни назначения – подали били оставки от СДС преди да бъдат назначени. Лукарски добави още, че избраните от него отговаряли по качества на изискванията.

Само преди дни МС избра по негово предложение нови членове на КЗП. Димитър Маргаритов Йотов стана председател, а Константин Арабаджиев и Константин Райков бяха назначени за нейни членове. Официалният повод за рокадата бе изтичане на мандата на предишния състав. Двамата членове са в ръководството на СДС, а председателят Маргаритор е съпруг на началничката на кабинета на Меглена Кунева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране