19.07.2023 | 11:16
Сeир във Видин: Общинарка се разходи полугола по центъра (снимки 18+)
Гражданите гледат и не вярват на очите си. Наталия Спасова е подала молба за напускане

Невиждан скандал избухна тези дни във Видин! Рано сутринта в събота из улиците се разходи общинската служителка Наталия Спасова, която е близка до кмета Цветан Ценков.

Русокосата сътрудничка на председателя на общинския съвет Генади Велков била облечена само с прозрачна блузка. Тя стъпвала неуверено по плочките с босите си крака, като отвреме навреме използвала и стените за свой верен помощник. Цялата била омазана с неизвестна кафява мръсотия, която придавала допълнително „очарование“ на гледката, предава регионалният сайт „Bulnews“.

Ранобудни видинчани не вярвали на очите си, когато видели по улиците да се разхожда „русокоса фея“. По-съобразителните успели да направят няколко исторически снимки на неадекватната общинска служителка.

По неофициална информация Наталия Спасова освен на 8 часа в Общинския съвет, е работила и на други две места по четири часа, едновременно, редовна смяна. Едно от допълнителните й работни места е бил Ансамбъл „Дунав“.

„Скандалът е огромен, тъй като кметът Цветан Ценков имаше планове да я постави есента в своята листа с кандидати за общински съветници, така че тази жена изобщо не е случайна. На този етап няма информация с какви бесове се е борила в петък срещу събота, но във всички случай преживяното я е оставило без дъх. И дрехи…“, констатират от онлайн изданието.

Компрометираната приятелка на кмета Ценков е подала предизвестие за напускане на общината. Веднага след това тя е излязла в отпуск и изчезнала от крайдунавския град.

Говори се, че вече се е скрила в София, което означава, че скоро може би ще се появят вълнуващи кадри с нея и от столицата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране