22.09.2023 | 20:17
Шефът на Гугъл България или ИТ бос – кандидатът за кмет на ГЕРБ в София
Изпълнителната комисия на ГЕРБ е предложила две интересни имена на Борисов, лидерът ще реши до часове

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е заседавала днес в София, за да избере кандидат-кмет за София. От 20-те обсъждани имена са избистрени 2 силни кандидатури измежду които Борисов ще избере най-подходящата.

Както вече писахме лидерът на ГЕРБ бе анонсирал пред своите, че ще вкара в битката за столицата “бизнесмен, управляващ много хора”.

Според Новини.бг Изпълнителната комисия е представила две имена на Борисов – Петър Иванов, мениджър на “Гугъл България” и създателят на една от най-проспериращите български компании – “Телелинк” Любомир Минчев.

Политически стратези са посъветвали ГЕРБ да се насочи към силен човек от ИТ сектора, за да влязат в пряк сблъсък с кандидата на ПП-ДБ Васил Терзиев, когото всички вече броят за сигурен нов кмет.

Социолози смятат, че след нефелното поведение на Борисов в последния месец и забавеното обявяване на номинацията, само чудо може да вкара отново човек от ГЕРБ в кметския кабинет в София. Заради това и лидерът на партията подхожда нетрадиционно. Самият той е смятал да заложи на жена, но не е открил дама с подходящ профил, твърдят източници, близки до ГЕРБ.

До часове Борисов ще обяви кой ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ за София.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране