09.02.2024 | 17:51
ШОУ! Киро превъртя играта с последните си интервюта: Чувствам се като Опълченците на Шипка! 30+30=40… Ротацията е пълна ротация (видео)
Вижте новите бисери на лицето със специални образователни потребности

Бисери ли е, чудо ли е. Това е краткото обобщение на последните две интервюта на съпредседателя на ППДБ Кирил Петков, дадени за Веселин Дремджиев и Люба Кулезич по „Евроком“.

В социалните мрежи и платформите за видеосподеляне вече се разпространяват видеа от хитовите изказвания на Кирил Петков.

В едно от тях бившият премиер казва: „Аз мога да кажа, че когато имаш една фирма с 30% пазарен дял и друга фирма с 30% пазарен дял. Като ги събереш 30+30 прави 40„.  Снощното интервю на Петков обаче тотално превъртя играта е достойно за излъчване в комеди клуб или в Шоуто на Слави.

Знаете ли някой път как се чувствам? Ще ви кажа директно. Чувствам се като Опълченците на Шипка, където са нямали… не, не… са нямали… не не, само… не, не… не, не, моля ви, не казвам… но са нямали оръжия и са хвърляли само…„, изтърси Кирчо, а Люба Кулезич го репликира: „Трупове!

Не, не, преди това камъни…. камъни, дървета… не, не, чуйте, чуйте“.

Друго видео от социалните медии показва обяснението на Кирил Петков какво да е да си предприемач: „Но само да ви кажа. Когато сте в старт ъп средите, наистина, когато сте в ста… това са високорискови инвестиции. Ти не си в играта на голяма фирма, взима… това са инвестиции, които… това е да си предприемач.

Част от другите бисери бяха:

Ротацията е пълна ротация.

Много лесно е да си герой, в чисто бяло, чист герой и да казваш: „Аз съм герой“. Много по-трудно е да запретнеш ръкави, да си с нулева толерантност към корупцията… и аз мога да гарантирам за Чаталджагейт, за Асен…

Асен Василев, ако тръгне да бъде от лошата страна, знам къде ще бъде.

На въпрос, че Асен Василев е изключително високомерен към определени медии и използва тапицираната среда на националните телевизии Петков каза: „Към ПИК обикновено.“

Киро Петков в „Честно казано с Люба Кулезич“ за това какъв хубав човек е Асен Василев: „И ме кани на ресторант за рождения му ден. Само мен и моята съпруга. И той идва с насълзени очи. И викам: Асене, какво се е случило? И той вика: Направих си най-големия подарък. Какво направи? Днес изкарахме 800 000 човека над линията на бедност.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране