28.07.2015 | 0:02
Шумен секс тормози жители на пловдивски квартал
Точно в 20 ч. двойката вдигала кооперацията във въздуха, таблата на леглото бумти в стената като тъпан

Семейства от кооперация в пловдивския квартал „Кършияка“ се оплакват от шумен секс на техни съседи,  съобщи директорът на местния инспекторат Владо Илиев.

В жалбата си хората пишат, че всяка вечер точно в 20 ч., съседите им започват да правят много шумен секс на дивана в хола. След това се местели в спалнята, където положението ставало още по-зле, защото таблата на леглото им се удряла в стената. Интимностите на младата двойка били придружени от много шумни викове, които притеснявали семейството над тях.

Жалбоподателите твърдят още, че няколко пъти са опитвали да разговарят с шумната двойка, но опитите да се разберат с тях оставали безуспешни. „Те искаха от нас да идем на място и да замерим шума, но това не е от нашата компетенция и ги препратихме към Регионалната здравна инспекция“, уточни Владо Илиев.

„Не можем да спим, толкова шумен секс правят съседите”, разказали изнервените комшии. Те на няколко пъти се опитвали да разговарят с младите наематели, но шумната двойка не си вземала поука.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране