28.06.2015 | 18:30
Скандал в ефир: Разбиха на пух и прах “бизнес дамата” Ваня Тучева
След въпрос"Вярно ли е, че сте вложила 2 милиона евро в разработката на вашия сайт", инженерката напусна студиото

На пух и прах в ефира на Нова тв бе разбит имиджът на самозваната „бизнесдама” инж. Ваня Тучева. Тя се сдоби с медийна популярност и всенароден интерес след една снимка… с президента Плевнелиев.По-късно стана ясно, че тя е заработвала и като проститутка.

Въпросът, от който блондинката упорито се опитваше да избяга, бе дали е инвестирала 2 милиона евро в сайта си.„Тук съм, за да опровергая това, което се тиражира в медиите. На всички съм изпратила опровержения”, заяви Тучева. Рефренът, който нееднократно повтори, бе за това как е била измамена от вестникарска група, как „някои хора са взели огромни европейски пари, а за нас от малкия бизнес нищо не остава”. След тази тирада дамата стисна устни, врътна се на стола и напусна студиото.

„Понеже очевидно е натясно, какво друго й остава, освен да направи поредната си демонстрация и да си тръгне”, коментира Диков, след като Тучева си тръгна. „Очевидно не можахме да покажем как един човек може да гради фалшив имидж и да спекулира с „познанството си” с известни хора”, коментира Миролюба Бенатова.

„Да е жива и здрава с нейното нахалство, че умее да върти нещата”, заяви Диков.

„Истината е, че тя нищо не може да върти. Нито е взела пари от европейски програми. Тя нищо не върти, освен измислен имидж. За който си има вероятно своите причини. Това е просто един кух, фалшив имидж. Този сайт не струва 2 милиона. Това е измислена фасада. За мен ми беше интересно да разбера защо тази очевидно интересна жена има нужда да си измисля живота. Гледам на нея като на човек с проблеми. Какви са, така и не успях да разбера. Но тя определено е човек, който злоупотребява с другите”, заяви Миролюба Бенатова.

1 коментар

  1. Иван Петков каза:

    Публичните личности , снимали се с тази скандална жена ,би трябвало да си подадат оставката . Това е жесток удар по техния имидж . Да ,но те нямат съвест, камо ли морал .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране