10.03.2023 | 22:27
Скандал в „Панорама“! Боян Расате поиска да набие Румен Петков
В студиото стана горещо, а политици бяха на косъм да стигнат до физически сблъсък. Водещият на БНТ в ступор

Боян Расате от Български народен съюз (БНС) показа острия си нрав в предаването „Панорама“ по БНТ, като заплаши със саморазправа Румен Петков от „Левицата“.

Още от първата секунда Расате бе по-остър спрямо русофилските партии, а ябълката на раздора се оказа, че според Расате Петков и тези около него са си уредили живота:

„Поскъпването на живота е свързано с външни процеси, някои обективни, някои изкуствени, твърдото ни убеждение обаче е, че българската държава твърде малко се намесва в икономиката и ценообразуването, в регулирането на цените и на живота на населението.

Убедени сме, че ситуацията, в която се намираме, е следствие на това, че българската държава загуби своите производствени мощности, затвори много предприятия, и ние на практика не сме конкурентноспособни на международния пазар.

Виновните трябва да бъдат посочени. Част от виновните стоят и в това студио, продължавайки да участват в българския политически живот“ – каза Боян Расате от БНС-НД и посочи Румен Петков от Левицата. „Превърнаха българина в роб в собствената си страна.“ – допълни Расате.

Петков отвърна към водещия Бойко Василев:

„При вас понякога става весело да се участва.“

„Не е весело, че вие пропиляхте нашия живот, а се готвите да пропилеете и живота на нашите деца. Било му весело. Вие сте си уредили живота“ – не спря Расате.

„Нека да каже колко масони има в техните партии и формации, намеси се Венцислав Ангелов от народна партия „Истината и само истината“.

„Ми да станем да му бием по един шамар, за да не му е толкова весело…“ – добави Расате.

„Моля ви, тук този път поне да не говорим за бой“ – опита се да ги усмири водещият.

В студиото острият тон бе запазен най-напред от Ангелов:

„Всичко се контролира от илюминатите. Дайте да си говорим истината, няма време вече, трябва да си говорим истината. Колко пъти трябва да сигнализирам КЗК за спекулации на горивата“, запита Венцислав Ангелов от пария „Истина и само истината“.

На няколко пъти водещият опита да спре високия му тон, но без никакъв успех.

„Вие като българин ми кажете коя институция ще защити нашите интереси“, крещеейки на водещия заяви Ангелов.

„Във вашата телевизия идва един папагал, пещерняк, къде спи тоя“, продължи Ангелов, но водещият отново възропта, че не е редно да има обиди от ефира.

Според него България трябва да запази неутралитет относно войната в Украйна.

Според него тя е предварително планирана и засегната в книгата на Ян Ван Хелзинг  „Не пипай тази книга“, но там било объркано и вместо Украйна, пишело Полша.

Той оприличи 48-ия парламент на свинска кочина.

В разговора обаче, заради темата „войната в Украйна“ влезе Боян Расате, който остро нападна колегата си от партия МИР – Симеон Славчев, който бе в студиото.

„Руски словоблудства на платени мекерета, не мога да търпя. Не трябва да се седи на коляно. МИР не се постига с приказки, когато има агресор и звяр, който те е нападнал. Само краят на войната, ще бележи победата на великите сили“, отсече той и продължи да говори през събеседника си:

„Истинското ми име по лична карта, г-н Руски чехъл, е Боян Боянов Станков“.

„Такива хора, не могат да взимат участие в изборния процес“, отсече пък Симеон Славчев от партия МИР.

„Моля само да не се обиждаме“, включи се водещият Бойко Василев.

Ангелов се разлюти и започна да крещи относно гласуване в 48 НС, но Василев успя да го озапти, че микрофоните работят.

„Бил съм над 25 пъти обискиран, разпитван и бит заради ясната ми позиция, а този руски чехъл от МИР е стоял мирно и си е взимал субсидията“, заяви с крясъци Расате.

„Картата ви, която сте си сложили, като значка, не е актуална“, отсече още Расате. Той призова за Закон за лустрацията, насочен към старите комунисти.

1 коментар

  1. Нищ духом каза:

    Боян „Расате“ се знае кой го клати! Компрометиран, зависим, агресивен идиот!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране