04.11.2023 | 11:51
Слави разкри: Детето на заплашвания от Кирил Петков министър Йоловски – с охрана на училище
Жандармерията го пази и в час! НСО варди и съпругата на Йоловски от лидера на ПП

Едно от децата на заплашвания от Кирил Петков министър на електронното управление Александър Йоловски ходи на училище с охрана. Нещо повече – служителите на жандармерията го придружават в час.

Това разкритие направи лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

От няколко дни Йоловски и семейството му се охраняват от Главната дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“. Самият министър поиска закрила, след като бе разпитан в прокуратурата за получени заплахи, свързани с работата му.

Преди седмица на председателски съвет в Народното събрание Александър Йоловски сподели пред лидерите на парламентарните партии, че Кирил Петков и Божидар Божанов са му упражнявали натиск да насочи 640 млн. лв. към фирми на „Промяната“ и „Демократична България“.

„Семейството на Йоловски в момента е под охрана. На него, на жена му, на децата. Трябва да ви кажа, че има двама души, които ходят с малкото му дете, момченце, на училище. И които влизат заедно с него в час“, разкри Слави Трифонов по време на традиционната си сбирка със своите депутати.

„Това е някакъв абсурд. И при положение, че това е така, къде спят медиите, за да не разкрият тази цялата история каква е, защо е… И техния министър, който е заплашван от собствения му политически лидер. Къде е тази история, защо я няма в медиите? Защо Виктор Николаев, например, с тази, която седи до него, не разпитват, не ходят да питат Кирил Петков какво става“, ядоса се Слави.

След разкритието на министър Йоловски за натиска, оказван му от лидера на ПП и Божидар Божанов, от ИТН са подали сигнали до Прокуратурата и до КПКОНПИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране