16.03.2023 | 20:46
Слави Трифонов нападна Цветанка Ризова заради Асен Василев
Дългия й изпрати писмо по Тошко Йорданов

Любопитна ситуация се разигра в предаването „Лице в лице“ по БТВ тази вечер. Един от гостите бе зам-председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов. В началото той изненадващо извади листи хартия от джоба си и каза, че носи писмо от лидера на партията Слави Трифонов за водещата Цветанка Ризова.

След това сценаристът го прочете в ефира. В него шоуменът засягаше снощното гостуване на Асен Василев от „Продължаваме промяната“ в предаването. Трифонов твърди, че той е казал неверни неща, а накрая пише: „Г-жо Ризова, аз нямам икономическо образование, но съм работодател от 30 години и много добре мога да смятам. Винаги се опирам на фактите и гледам да имам добър екип“.

Ризова изслуша внимателно всичко, което Тошко Йорданов прочете, и отвърна: „Много мило, че Слави Трифонов ми е написал писмо. Но си мисля, че е добре вместо да си говорим с писма, да дойде лидера и да си каже и той мнението“.

„Лидерът си изказва достатъчно ясно мнението“, контрира Йорданов.

„Да, но с писма и статуси. Това е позабравен жанр – писмата, така че това е приятно. Отдавна не съм получавала писма“, отвърна му с усмивка водещата.

„Понякога това се чува повече отколкото примерно пресконференция. Слави Трифонов бе дал такава, покани всички журналисти, включително от БТВ, отговори на всички въпроси. А а след това имаше странни заглавия от някаква половинчата реплика някъде, а не от съдържанието“, опита да се обоснове гостът.

„Затова винаги всеки лидер на формация е добре дошъл“, затвори темата Ризова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране