30.04.2015 | 23:41
Таксиджия преби млада жена заради “задължителен бакшиш”
Пострадалата прекара няколко дни в болница със съмнения за кръвоизлив в бъбреците

Млада жена изкара няколко дни в болница със съмнения за кръвоизлив в бъбреците след побой от столичен таксиметров шофьор.  Когато преди седмица се прибира от фирмено парти, Полина се качва в произволно такси. От центъра до дома й в Павлово апаратът навърта 16 лева сметка. Шофьорът обаче й иска и бaкшиш.

„Той каза: „20 лева с бакшиша, който е задължителен”. Оттам погледнах към таблото. Видях, че няма служебна карта. И попитах: „Защо нямате служебна карта, вие как се казвате?”, разказва Полина Александрова. Тя дава парите и иска касова бележка. Това вбесява шофьора. „Той първо ме издърпа и ми разсипа чантата. След това слезе от колата и ме издърпа и ме изблъска на земята. Удари ме два пъти. И помня ударите само по главата”, спомня си още Полина Александрова.

От падането и ударите на жената ѝ се активира стара травма и на следващия ден е приета в болница. От шока е запомнила само таксиметровата компания, но не и номера на таксито.  От автомобилната инспекция отказаха коментар с мотива, че случаят е криминален. Иначе фирмата има лиценз от 2015 година и разполага с над 150 коли.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране