26.07.2015 | 12:02
Танцьорка задигна 40 000 евро от бивше гадже
Претарашила апартамента му в Смолян заедно с приятелка

Танцьорка от елитно заведение в Слънчев бряг задигна 40 000 евро от дома на бившето си гадже, който е крупен бизнесмен. На красавицата помагала близка приятелка и двете заедно влезли в жилището на Костадин Узунов в Смолян, съобщава „Телеграф”.44-годишният мъж не бил в апартамента на ул. „Евридика” в сряда. Когато се прибрал, той установил, че от дома му липсват към 40 000 евро. Веднага звъннал в полицията и започнало разследване.

Четири дни след кражбата ченгетата вече имат основна версия, по която работят. След като разпитали Узунов, за разследващите главна заподозряна е бившата приятелка на бизнесмена Люба Д. Оказало се, че тя и нейната приятелка Радост С., са били последните, които са посетили апартамента преди да изчезнат. Ексгаджето на Узунов отишло в апартамента, за да си събере багажа, след като месец по-рано двамата сложили край на връзката си. Най-вероятно там тя е намерила парите и решила да ги свие.

Узунов признал пред полицията, че предполага, че Люба е искала да му създаде неприятности с постъпката си. Тепърва ще се проверява дали ключът е истински, какъв е произходът на парите и кой би могъл да знае за тях.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране