01.04.2015 | 9:02
„Тежката артилерия“: Няма да правим риалити с Цветан Василев
Никой няма да пътува до Белград, да дойде тук или да прати писмени обяснения, отсече председателят на комисията за КТБ

Десислава Атанасова за пореден път отрече, че има намерение да пътува до Белград, където да говори лице в лице с банкера Цветан Василев.

Срещу него се води дело за екстрадиция, той е разследван за фалита на КТБ. „Чакаме го тук. Да дойде, ще го изслушаме в комисията. Няма да правим риалити с телефонни връзки. Никой няма да пътува до Белград. Ако иска, да прати писменните си обяснения“, заяви депутатката от ГЕРБ пред БНТ.

Атанасова потвърди, че с нея се е свързал адвокатът на Василев и е поискал клиентът му да бъде изслушан за казуса с КТБ, където потънаха близо 4 млрд. лева, а много българи „изгоряха“ с парите си.

„Цветан Василев ми написа писмо, в което казва, че в следствие на мои интервюта иска да бъде изслушан. Мисля, че за всички е важно да чуем и неговата гледна точка. Ако Василев изобщо дойде, в което силно се съмнявам, мисля че ще в комисията ще бъдат изказани такива тези, които силно ще се противопоставят, което може да доведе до разкриване на истината по казуса. В момента сме в сферата на тайните и загадките – никой нищо не знае какво се е случило през последните години“, заяви председателят на комисията за КТБ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране