09.05.2015 | 9:57
Тодор Танев изправи косите на Диана Найденова, вдигна 140 км/ч
На мен всеки ден ми скачат троловете, твърди образователният министър

Преди две седмици ми откраднаха колата. Беше паркирана пред блока. Напоследък много често крадат такива коли. Беше модел 91-ва година, яйце, газова, стара, много практична и хубава. Никога няма да имам същата. Полицията не можа да направи нищо.

Това се оплака министърът на образованието Тодор Танев, който беше гост в рубриката на Диана Найденова “Карай направо” по Нова телевизия.

Откакто имам книжка, нямам нито едно нарушение. Аз съм най-атакуваният министър. На мен всеки ден ми скачат троловете. Всички други министри се атакуват циклично, а мен се опитват ежедневно да ме дискридитират. Всичко тръгна от онази история с Ломоносов, когато медиите оцветиха и спестиха много неща. Получи се теорията на Гьобелс – Една лъжа, повторена сто пъти, накрая става истина. Родителите не ме смятат за луд. Преподавателите ме харесват. Бойко Борисов ме харесва и ме подкрепя, категоричен беше министърът.

За момент той успя да изправи косите на Диана Найденова, като вдигна 140 км/ч. Ох, моля ви се. Какво правите? Намалете, проплака водещата. Има ограничения от 140 км/ч по магистралите, отговори и Танев. Да, но това важи за новите участъци, а ние в момента не сме на такъв. Ох, моля ви намалете и не минавайте така рязко от една лента в друга, примоли се Найденова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране