28.11.2023 | 11:47
Той ли ще е наследникът на Николаос Цитиридис
Къци Вапцаров сензационно може да се завърне в телевизията, но доколко този ход ще е успешен, питат се зрителите

Къци Вапцаров може да се върне на екран и да заеме часовата зона, в която до миналата седмица се излъчваше шоуто на Николаос Цитиридис. Това твърдят източници от бТВ. Рокадата ще е интересна, защото Къци изглежда позабравен от зрителите. Преди 20-ина години той безспорно бе голяма звезда, но рейтингът му падна, а самият той сякаш се изхаби с безвкусните си шеги и тъпите вицове.

Ще е интересно и какъв ще е формата на евентуалното му шоу и дали ще се запази концепцията на Цитиридис или ще се търси нещо коренно различно.

Друга опция, според изночници от бТВ е часовата зона да се отдели за Иван и Андрей, които щели да предложат собствен формат, без аналог за България.

Припомняме, че след 4 години Николаос Цитиридис, който замени Слави Трифонов, бе свален от екран. Той така и не успя да се доближи дори малко до предшественика си, а в предаването му се канеха предимно фолкаджийки и лицата от риалити форматите на бТВ.

Реакциите на тази новина се оказаха доста разнопосочни.

„Браво! Явно БТВ можело да мисли от време на време“, „Това трябваше да стане още след първото предаване“, „В 7/8ми има място…“, такива са кратките реакции на тези, които не харесваха Цитиридис и шегите му. Те не са никак малко. Някои, които се радват, че мястото на шоуто му се отваря за нещо по-забавно и интересно, са по-изчерпателни.

„Шоуто на Цитиридис мога да го сравня с яденето на наденици от типа наблъскани с кожа и копита. Ядеш защото си гладен, но след това ти остава неприятен вкус. Та и това предаване, голям шум, но не разбираш за какво изобщо си го гледал. Изгледала съм най-много 3-4 предавания, всеки път със същото чувство на неприятно изгубено време“, гласи друг от коментарите в мрежата.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране