10.06.2016 | 22:04
Топлата вода спира в няколко софийски квартала
Ремонти ще има в Лозенец, Младост, Сердика, Лагера, Разсадника, Красна поляна, Надежда, Хиподрума, Овча купел-2 и Красно село

От 15 юни „Топлофикация София” започва ремонти в 10 района на столицата. Става дума за обекти, които са били планирани за рехабилитация през миналата година, но не са били изпълнени и са прехвърлени за довършване през тази година. Без топла вода ще остават части от кварталите Лозенец,, Младост, Сердика, Лагера, Разсадника, Красна поляна, Надежда, Хиподрума, Овча купел-2 и Красно село. За времето на ремонтите няма да се начисляват сметки за топла вода, което ще бъде отразено на отделен ред в месечните сметки.

Непредвидени усложнения по време на строително-монтажните работи на някои от обектите са довели до забавяне и удължаване на сроковете за изпълнение, обясняват от топлофикационното дружество. Това наложило прехвърлянето на ремонтите за тази година. Плановете са до 2017 г. да бъдат подменени близо 100 км топлопроводи.

Графикът за ремонтните работи. е публикуван на Интернет страницата на «Топлофикация София» ЕАД – http://www.toplo.bg в рубрика „Ремонти 2016” , както и във Фейсбук. Допълнителна информация столичани могат да получат от кол центъра на телефон 0 700 11 111, където от следващата седмица ще има автоматични съобщения за сроковете на спиране на топлата вода в различните квартали.

„Осъзнаваме сериозното неудобство, което създаваме на столичани и поднасяме извинения на всички граждани, които ще изпитат затруднения поради нашите ремонти. Но в същото време отново ще припомним, че рехабилитацията на топлопреносната мрежа в града е от изключителна важност и процесът не може да бъде отлаган, защото той е в интерес на клиентите”, пише в съобщението на „Топлофикация София”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране