28.02.2024 | 13:02
Тошко Йорданов: Ждрольо, куртизанки, лубрикант. Oставка, боклуци!
Потресен съм от гьонсуратлъка на ПП и ДБ. И имат наглостта да обвиняват всички останали, че работят с ГЕРБ и ДПС

В декларация от парламентарната трибуна лидерът на ПГ на “Има такъв народ” Тошко Йорданов определи бъдещата ротация като врътка между лицемери, които преди създаването на правителството са се заканвали да не влизат в коалиция с другата страна. Той припомни цитати на лидерите на ПП-ДБ и ГЕРБ от времето преди да се сформира правителството и обяви единствено Делян Пеевски за откровен сред лицемери.

“След една седмица, предстои големият цирк, наречен ротация, на български – връткане. В тази врътка единият връткащ се е изключително лицемерен, а другият изключителен неможач. Връткат се неможачи с крадци”, установи от трибуната Тошко Йорданов. Той изреди имената на лицемерите – лидерите на ДБ, ПП и ГЕРБ, като заключи, че за разлика от тях председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски е откровен.

“Лицемер №1 Христо Иванов – човекът, който каза “ние нито ще направим коалиция с Бойко Борисов, нито с ГЕРБ, без него, нито ще приемем сламен човек”. Много ротационно изявление на Христо! Направи и първото, и второто, и третото. Най-последователният човек на света, винаги прави това, което е обещал”, заключи председателят на ПГ на ИТН. И припомни, че както в началото на този парламент е казвал “нито глас за Пеевски”, днес последният го нарича “малка Шехерада” и “сладка куртизанка”, която му седи в скута. “Евала на Христо, машала му на обещанието!”, добави ирония към декларацията си Тошко Йорданов. И продължи с цитати на Асен Василев, Кирил Петков и Бойко Борисов, с които се заричат, че никога няма да направят коалиция едни с други.

“Лицемер №2, Асен Василев: “В коалицията на кражбата ние няма да участваме. Те искат да продължат да ограбват България. Нито ще ги подкрепим, нито ще им бъдем златен пръст”. “Евала ти, Асене, машала ти на мъжката дума, аферим ти на булка”, възкликна Йорданов. И попита: “Асене, къде са магистралите? Да не би да са в коалицията на кражбата, където ти си златен пръст или да питам приятеля ти Йордан Цонев?”, отправи въпрос за 8 милиарда лева депутатът от ИТН.

И продължи да изрежда кои са лицемерите, според него. “Лицемер №3 Кирил Петков – първо вкара Бойко Борисов в ареста, а после във властта”, констатира Йорданов. И заключи, че сега двамата седят рамо до рамо на първия ред в пленарната зала.

“Евала, Кириле, на последователността ти на мултифункционален вентилатор, който духа във всички посоки”, отбеляза депутатът от ИТН и напомни, че съпредседателят на ПП е помогнал за запазването на имунитета на Борисов.

Лидерът на ГЕРБ пък беше наречен “лицемер №4” от Тошко Йорданов. Той го цитира как е казал, че няма да си пази имунитета. “Затова ли запазихте имунитета на Кирил и си оттеглихте жалбата си”, попита риторично Йорданов. И добави: “Или ги ползвате за лубрикант, за да опраскате с 200 регулаторите и Конституцията”.

 

“И накрая следва един хитър използвач – Делян Пеевски. Той не е лицемер, той е откровен. Чак сега разбрах защо Пеевски е в списъка “Магнитски” – защото всички лицемери му се лепят като на магнит, за да се докопат до турската баклава”, призна Йорданов.

“Потресен съм от гьонсуратлъка на ПП и ДБ. И имат наглостта да обвиняват всички останали, че работят с ГЕРБ и ДПС. Виждате сламката в окото на другия, но не виждате парапета в своето”, обърна се към втората по големина парламентарна група депутатът, като я нарече “евтина политическа куртизанка”. “Имате дързостта и нагло говорите с пълна уста – аз не съм куртизанка. Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, за да пиете мазно кафе и да се наденете на мазния скут. Вземете си хидратищи овлажнители, за да го направите по-удобно!”, посъветва ПП-ДБ лидерът на ПГ на “Има такъв народ”. Декларацията му завърши с апела: “Оставка, боклуци!”

Ето го и текста на цялата декларация:

Уважаеми български граждани,

​ Oбръщам се към вас, а не към тези, които са пред мен в залата, защото на по-голямата част от тези в залата „уважаеми“ трудно мога да кажа.

След една седмица предстои големият цирк наречен ротация, на български – връткане. ПП/ДБ, от една страна, а ГЕРБ и ДПС, от друга, на шести март би трябвало да се врътнат. В тази врътка единият „връткащ се“ е изключително лицемерен, а другият “връткащ се“ е изключителен използвач.

Накратко връткат се „неможачи“ с „крадци“ и това не е обида, защото простоцитирам техните думи едни към други.

И понеже и лицемерите и използвачите, така наречените „връткащи се“ си имат конкретни имена – ще говоря директно с имена и факти.

Лицемер номер едно – Христо Иванов.

Човекът, който, в началото на този парламент каза,  докато свиваше пръстенца за онагледяване на думите си каза следното, цитирам: “Ние нито ще направим коалиция с Бойко Борисов, нито ще направим коалиция с ГЕРБ без Бойко Борисов, нито ще приемем да изтикат напреден план някой с хубаво костюмче, докаран от международната сцена, който да бъде използван като сламен човек за Бойко Борисов и неговото оцеляване.“ Много ротационно изявление, Христо. Направи и първото и второто и третото. Ти си най-последователния човек на света, винаги правиш точно обратното на това, което си обещал. На такива като теб, като бяхме деца им казвахме „ждрольо“. Същия Христо Иванов изръси и най-великата реплика, цитирам: “Нито глас за Пеевски“.

Днес, за Христо Иванов, партньорът му, с когото се връткат – Делян Пеевски, го нарича „малка Шехерезада“ и „сладка куртизанка“, която му е стояла в скута,докато сърба „мазно, турско кафе“.

Евалла на Христо, машалла му на обещанието!

Лицемер номер две – Асен Василев.

Човекът, който веднага след последните избори заяви пред Цветанка Ризова, цитирам: „В коалицията на кражбата,ГЕРБ-ДПС, ние няма да участваме.Тези две партии искат да направят коалиция, за да продължат да ограбват България. Как ще участваме в такова нещо? ГЕРБ нека да си направят каквато си искат коалиция. Ние нито ще ги подкрепим, нито ще им бъдем златен пръст, нито ще участваме в ограбването на страната от ГЕРБ и ДПС“.Край на цитата.

За същият този човек Асен Василев, Бойко Борисов каза, че Асен и Йордан Цонев са най-добри приятели. Евала Асене, машала ти мъжката дума, аферим ти, булка!

Освен това същият Асен Василев каза,цитирам:

„У нас, на година, се крадат по 8 милиарда лева, с които ще бъдат направени магистралите“. Край на цитата. Асене, къде са магистралите или къде по-точно са осемте милиардa? Да не би да са в „коалицията на кражбата“, където ти си златен пръст или да питам Йордан Цонев?

Евалла и на Йордан Цонев, най-добрият приятел на Асен Василев.

Лицемер номер три – Кирил Петков.

Човекът, чието най- голямо достижение и хвалба е, че вкара Бойко Борисов в ареста, а след това го вкара къде? Как къде? Естествено във властта и в „мъзъта на задкулисието!“. И сега същият Кирил Петков стои рамо до рамо с Бойко Борисов на първия ред в парламента.

Кириле, къде останаха думите ти, че ако направим съдебна реформа, такава каквато ни трябва, Бойко Борисов ще влезе в затвора? Затова ли, Кириле, му запази имунитета? Евала, Кириле, на последователността ти на мулти функионален вентилатор, който духа във всички посоки!

Лицемер номер четири – Бойко Борисов.

Човекът, който по време на последната предизборна кампания, изригна гневно и яростно, съвсем по мъжки, със следните думи. Цитирам:

„Няма да се кандидатирам за депутат, за да нямам имунитет, за да може Киро Петков да дойде пред децата, да ме арестува, да си направи кефа заедно с Лена,Асен Василев и всичките пияниЩа там- пияници, розови кристали, парапети, стаи за гости, за да може пак да дойдат и да ме арестуват“. Край на цитата.

Г-н Борисов, затова ли запазихте имунитета на Кирил Петков и си оттеглихте жалбата срещу него? Още ливашите ротационни партньори, с които се връткате, са пияници, розови кристали и парапети или ги ползвате за лубрикант, за да опраскате с 200  бюджета, регулаторите, Министерски съвет, Конституционен съд, ВСС и Конституцията?

И накрая, на фона на лицемерите, лъжците и неможачите, следва и един хитър използвач – Делян Пеевски.

Пеевски не е лицемер – той е откровен. Той откровено и чистосърдечно сподели, че Христо Иванов му седи в скута и пие мазно турско кафе.

Чак сега разбрах защо Пеевски е в „списъка Магнитски“.

Защото всички лицемери, които изброих дотук му се лепят като магнит в скута, само и само да се докопат до парче от баницата.

Извинете, да се докопат не до баницата, а до турксата баклава.

Защото баклавата е по-сладка, барабар с мазното кафе.

И след всички изброени очевидни факти, просто съм потресен от гьонсуратлъка на ПП/ДБ, които управляват,заедно с ДПС и ГЕРБ, висят им по скутовете, ходят им по кабинетите, гласуват им конституционния съдия Десислава Атанасова и имат наглостта да обвиняват всички останали, че работят с ГЕРБ и ДПС. Както се казва  – виждате сламката в окото на другия, но не виждате парапета в своето!

Точно вие, дето сте поели целия… горещ плам на Делян Пеевки и Бойко Борисов като една евтина политическа куртизанка, имате дързостта нагло говорите с пълна уста:

„Аз не съм такава… куртизанка!“.

Няма нищо изненадващо.

Точно такива са и Христо, и Киро, и Асен!

Точно такива сте – Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев.

Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, за да пиете мазно турско кафе и да се наденете на…коалиционния скут!

А, ако ще ходите на Остров, си ходете още сега.

Но, ако ще оставате и ще се ротирате, си вземете хидратиращи овлажнители, за да направите връткането по-удобно – независимо дали в нечии скут или на някакъв Остров.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране