14.12.2023 | 18:42
Това известно семейство е съсипано, иска прошка от Бог за мързела и алчността
Живеят охолно от години, а и двамата не работят нищо

Християн и Светлана Гущерови са решили да се врекат един на друг и пред Господ. За целта след няколко месеца те ще сключат църковен брак. Преди 5 години двойката се обвърза само в граждански брак, като тогава Светла отказа църковен заради фобията си от църкви и манастири.

Тя твърдеше, че винаги й се случва нещо лошо, когато отиде в божи храм. Към днешна дата обаче очевидно бившата плеймейтка е преодоляла проблемите си и в момента организира пищна втора сватба, която ще е само в църква, но след това ще има грандиозно тържество, на което ще се пие и яде на корем, както Християн най-много обича.

Според някои източници, близки до семейството, идеята за църковната сватба не е дошла случайно. И двамата започнали да се притесняват, че са много грешни пред Бога и затова с този православен съюз се надявали той да им опрости голяма част от греховете.

Основната вина, която може да се търси в живота на Християн и Светлана, е свързана с тяхната алчност и мързел. Живеят охолно от години, а и двамата не работят нищо. Преполовиха 30-те, а все още нямат и един ден истински трудов стаж, което също се води грях. Едва ли ще изкупят греховете си, ако станат християнско семейство. Единственият начин да го направят е да спрат да разчитат на дядото Добромир Гущеров и да си изкарват парите сами. Така и ще ги ценят много повече, вместо да ги харчат само по ядене, пиене и почивки.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране