15.04.2024 | 21:49
Трагедия: Ето я 20-годишната Юлия, пометена от влак край Благоевград
Пътническият влак я блъсна и уби на място, докато пресичала на непозволено място

20-годишната Юлия е момичето загинало на релсите вчера, в деня на откриването на мотосезона. Пътническият влак София-Кулата я блъсна и уби на място, докато пресичала на непозволено място.

В района на инцидента имаше струпване на мотори, заради официалното откриване на мотосезона. Дали заради рева на големите машини, но Юлия, която била на мястото с майка си, не чула влака. Майката дори не разбрала какво се случило, тъй като пресякла линията преди детето си.

Писъците й “Къде е детето ми?! Какво се случи?! събрали мотористи  на релсите, предаде Struma.com. Ударът обаче бил фатален и едно момиче остана завинаги на 20.

Юлия е от хаджидимовското село Копривлен, но живее отдавна в Благоевград, в квартал “Еленово ” заедно с приятеля си, с когото са от години. Майка и е шивачка, позната в района на Гоце Делчев, а бащата, с когото са разделени живее в съседно на Копривлен село.

Родното село на Юлия е в шок от трагедията. Припомняме, че вчера около 12. 40 пътнически влак, движейки се от Симитли в посока Благоевград, в района на автополигона, на разклона за село Церово, блъснал 20- годишната Юлия. Влакът престоя с часове на мястото, а двамата машинисти Св. Джаджаров и М. Стамболийски бяха тествани на място за употреба на алкохол и наркотици, но пробите са отрицателни.

Мястото е необезопасено и непозволено за пресичане. Защо майка и дъщеря са предприели подобен риск е неясно, но случаят разтърси Благоевград и ужаси всички, които познават опечаленото семейство.

Изказваме съболезнования към близките на загиналото младо момиче!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране