14.07.2015 | 11:49
Трима младежи ранени след удар в стена
Колата е била напълно смачкана от удара до врачанския ресторант "Чайка"
Двама младежи на по 21 години и 18-годишно момиче пострадаха при тежка катастрофа тази нощ във Враца, съобщиха от полицията в града. Инцидентът е станал около 0.40 часа до ресторант „Чайка”.21-годишният шофьор на лек автомобил „Хонда” изгубва контрол върху колата и тя се удря в подпорна стена и електрически стълб. Тежко ранени са водачът и неговите спътници – 21-годишен младеж и 18-годишно момиче. И тримата са от Враца.Колата е била напълно смачкана от удара. Случайно преминаващ таксиметров шофьор пръв се е опитал да помогне на ранените. Те обаче са били заклещени в смачканите ламарини и се е наложило пожарникарите да режат колата, за да извадят пострадалите.

Три линейки на спешния център са транспортирали младежите във врачанската болница, съобщи местният сайт „Трибали“. Двете момчета са настанени в реанимация и в отделението по хирургия с черепно-мозъчни травми и фрактури на крайниците, а момичето е транспортирано за лечение в София.

Полицията все още разследва причините за тежката катастрофа, но по първоначални данни става въпрос за несъобразена скорост. 15 тежки катастрофи са станали през денонощието в страната, при които са ранени 20 души, съобщиха от пресцентъра на МВР. За живота на трима от пострадалите има опасност.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране