12.09.2023 | 20:29
Циркът “Украйна” свърши, сгъвайте знамената
Какви са новите инструкции на Галя от посолството, какво се случва с нашия слугинаж

СГЪВАЙТЕ УКРАИНСКИТЕ ЗНАМЕНА И ЧАКАЙТЕ СКОРО НОВИ ИНСТРУКЦИИ! ЦИРКЪТ СВЪРШИ!

От заключителната декларация от форума на Г-20 в Индия може да се направи следният извод – Западът с половин уста се обърна към Русия и й каза приблизително това: “Украйна ни интересува само до следващата реколта! След това можете да правите с нея каквото си прецените.”

В подкрепа на горното бих искал да обърна внимание на факта, че Украйна и актьорът Зеленски вече не са част от водещите новини на контролирания от западни финансови структури медиен октопод. Има дни, в които липсват каквито и да било дописки за този провален проект, стартиран и разработен от семейство Байдън и неотговорните фактори, които стоят зад тях. Спомнете си, че само допреди няколко месеца лягахме и ставахме с този натрапчив пропаганден наратив, придружен от всички говорещи глави, запълнили екраните от ранно утро.

Контранастъплението на ВСУ се превърна във фиаско и на практика е пълен провал и сега неистово САЩ и европейските им лакеи търсят изход от това блато. Повече от очевидно е, че Русия ще диктува развоя на събитията и съдбата на младата украинска държава е в нейни ръце и почти никой от западните куратори на киевския шут Зеленски не възразява и не поставя това под съмнение.

Даже започнаха все по-често да плямпат за “мирно решение”, замразяване на конфликта и други подобни клишета. И е нормално да е така – ресурсът е изчерпан, а първоначално поставените цели не са постигнати и перспективите в тази посока не са никак розови.

Остава нерешен въпросът за “зърнената сделка” и сигурно мнозина се питат, защо това е най-важното за т.нар. колективен Запад. Много просто – това зърно не е собственост на Украйна, а е “ишлеме” и реално принадлежи на няколкото големи хранителни концерни, които на практика са монополизирали западните пазари и те си го искат, защото от него освен всякакви тестени изделия се произвеждат и фуражи, с които се хранят животни – млекодайни и месодайни. С две думи, зърното си им трябва, защото иначе няма да им излезе сметката, а това ще окаже влияние на техните баланси и респективно на световните пазари.

А че проектът “Украйна” е пред закриване и оттук нататък той загубва геополитическото си значение, е повече от очевидно. Остава няколко големи компании от военно-промишления комплекс на САЩ да дооглозгат, каквото още е останало – т.е. да доприберат едни пари от всеки, който може да плати за останалите складови наличности. Разбира се, следва и по-големият урожай от превъоръжаването на Европа и попълването на изпразнените военни складове на всички, които изпратиха съдържанието им в Украйна, в това число и България.

Най-сериозният проблем, свързан с бъдещето на милионното население на тази опустошена територия, ще бъде стоварен на Европа, която ще бъде принудена да го издържа, за да си останат там, където са – в противен случай ще се наложи да се грижи за милиони украинци в европейските градове, защото ако ЕС не плаща да си стоят там, те ще дойдат тук!

Въпросът е колко време ще отнеме на тукашните лакеи да се ориентират в новата обстановка, или по-точно кога Галя ще им спусне новите насоки, имайки предвид колониалния статут на правителството на измамата.

Страхил Ангелов

9 коментара

  1. Анонимен каза:

    По точно циркът Русия с клоунът Путин свърши!

  2. Ернесто Чегевара каза:

    Уважаеми сънродници!Малките народи винаги са ставали обект на колонизация от силните Геополитически интереси. Мъдростта на Управниците се корени в избора… между тоягата и моркова! Един Велик Политик на Балканска страна беше казал:’Политика се прави со Дупе и со Пари…. Нема Пари действай….!’

  3. Ернесто Чегевара каза:

    Уважаеми сънродници!Малките народи винаги са ставали обект на колонизация от силните Геополитически интереси. Мъдростта на Управницте се корени в избора… между тоягата и моркова! Един Велик Политик на Балканска страна беше казал:’Политика се прави со Дупе и со Пари…. Нема Пари действай….!’

  4. Генерал Ганев каза:

    На видеото свещ не требе

  5. Бай Ставри каза:

    Това е неизбежен изход. И Русия и САЩ имаха интерес от тази война. Украйна остава без армия и ще плаща на САЩ до живот. Черноземът й вече е американска собственост.

  6. Барон Мюнхаузен каза:

    Браво за статията. Има значи в България журналисти.

  7. Ммм каза:

    Глупости.

  8. Иииишшшшш каза:

    Това се знаеше одавна и сега европа ще духа супата

  9. гост каза:

    най накрая статия показваща истината

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране