03.02.2024 | 23:06
Цветанов за аферата „Чаталджа“: Има нещо скрито-покрито
Моето беше замяна за два апартамента, които бяха общо 200 квадрата, за 239 квадрата с доплащане 100 000 лева, каза бившият втори в ГЕРБ

Това, че случаят с имота на „Чаталджа“ не придоби такава популярност в националните медии, показва, че действително има нещо, което е скрито-покрито. Това каза по „Фокус“ бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който преди години, беше главен участник в „Апартаментгейт“.

Моето беше замяна за два апартамента, които бяха общо 200 квадрата, за 239 квадрата с доплащане 100 000 лева. Беше замяна на обзаведен апартамент за 230 квадрата с доплащане 100 000 лева. И между другото апартаментът беше взет от компания, която, забележете, никога през 20-годишното съществуване към тогавашния момент, не е участвала в обществени поръчки и не е участвала в търгове, които са организирани от държавата“, върна той лентата назад.

По думите му, това изобщо не било фрапиращо, докато сега, действията на медиите показвали, че имало нещо скрито.

“При този случай, който предизвика сериозно внимание в обществото, но не чак толкова в националните медии – това всъщност показва, че действително има нещо, което е скрито-покрито. И се надявам, че контролните органи ще си свършат своята работа, и нека тогава вече да излезе самата истина, защото пък не можем да обвиняваме когото и да било, докато не се произнесат контролните органи и тези, които са призвани да разследват и да виждат дали има някакви злоупотреби и дали има някакво несъответствие на това, което се коментира“, каза още Цветанов.

1 коментар

  1. Цецо МОЗАКА каза:

    Ми да, скрито-покритото е следното: на Лорер сте му направили капан и той е влязъл в него. Първо му се продава луксозен апартамент ЕФТИНО, след това му се предлага да го купят от него СКЪПО. И той нали е еврейн, кълве и двата пъти, понеже си гледа интереса, т.е. сметката. И другото скрито-покрито е, че след като го вкарахте в капана и вдигнахте патърдията по медиите, добрите еврейчета ви натиснаха и „скандала“ трябваше да го отшумите бързо-бързо, че иначе – лошо, Гошо!. Затова вече не се говори по медиите на корумпираните колко е корумпиран политическия ви противник с отчасти не-български произход.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране