02.12.2023 | 17:12
Тя/той ще излече сух/а от делото за гаврата с болното момче от Пловдив
Денислав сам искаше да се снима в клипа. Видеото е продължение на акция на Риана на връчването на наградите на МТV, каза нейният свидетел Тихомир Рангелов

„Не съм виновна за нищо. Денислав сам искаше да участва в клипа. Даже настояваше да го бия с камшик, но аз отказах. Стори ми се извратено.“ Това каза за „България Днес“ Емили Тротинетката.

На 29 ноември в Пловдив бе първото гледане на делото срещу нея, Тошо Куката и Петко Чеченеца. Те са обвинени в хулиганство заради клипа, сниман през април т.г. в пловдивски мол. На него те се гаврят, според разследващите, с 21-годишния Денислав Делчев, когото разхождат, вързан като куче на каишка, из мола.

Разпитът на свидетелите е продължил 4 часа, каза за вестника един от далите показания в подкрепа на скандалното блонди от Плевен – бившият културист и участник във „Фермата“ Тихомир Рангелов. Другата свидетелка на трансмомичето – 31-годишната софиянка Елизабет Зарева, не се е явила в съда, изтъквайки като причина „липсата на средства“, сподели Рангелов. „Не се явиха и още трима наши свидетели“, допълни Емили.

„Това беше като филм, като театър. За първи път Риана се появи с мъж на каишка на връчването на наградите на МТV. Такъв бе и замисълът на видеото в мола. Никой не обвини Риана за това“, смята ексатлетът.

По негови думи обвиненията към Емили най-вероятно ще отпаднат. „На делото никой не я обвиняваше в нищо. Както и Чеченеца. Повечето свидетелски показания бяха насочени към Тошо Куката и към Стоян Карапанов, организатора на клипа. Той не се яви, представляваше го неговият адвокат“, разказа Рангелов.

Бившият културист добавя, че на прокурорския въпрос защо очевидците на случката в мола не са се обадили на 112, повечето са отговорили, защото не са видели нищо заплашващо участниците или околните. „Ние седяхме повече от час всички заедно на маса, говорихме си съвсем спокойно“, твърди Тихомир. Той разкри още, че Стоян Карапанов е звънял 7 пъти на Денислав Делчев да го уговаря.

„Младежът вероятно е решил, че ще стане известен покрай нас, ще започнат да го канят на участия, ще получава пари от реклами“, гласи пък версията на Емили. Тротинетката е на мнение, че родителите на Денислав не казват истината.

„Има експертиза, че той е нормален. А бащата и майката твърдят, че има психически проблеми. Самият Денислав не говори истината пред следствието. А тя е, че той сам е искал да се снима в това видео“, убедено е бившето момче.

И тя, и Рангелов категорично отхвърлят твърденията, че срещу пловдивския младеж е било упражнено насилие. „Нищо подобно, той сам даде съгласието си, никой не го е принуждавал, и тъй като е нормален, отговаря за постъпките си“, категорични са Тротинетката и ексатлетът.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране