01.01.2023 | 12:34
Уникално видео! Зеленски забавлява руснаците за ЧНГ преди 10 г.
Максим Галкин и Володимир Зеленски през 2013 г. като водещи на новогодишната програма на тв Россия 1

Телевизионен канал „Россия 1“. 1 януари 2013 г. програмата „Първа новогодишна вечер“ водят Максим Галкин и Володимир Зеленски, пише сайтът meduza.io, обявен за чуждестранен агент в Русия и публикува видео от програмата. Галкин и Зеленски се майтапят с традицията на новогодишното пиянство, руската салата и Филип Киркоров, пише вестник 24 часа.

„Съветското шампанско влезе в Книгата на рекордите на Гинес като парадокс: има напитка, няма държава. Галкин се възмущава, че според новия закон за забраната на реклама на алкохол и цигари, трябва да се забрани и „Ну погоди!“, защото „децата ще видят как вълка пуши“.

Зеленски му отвръща, че в телефона на Галкин е записан като „гастарбайтер“. С песни участват Николай Басков, Евгений Петросян, Потап и Настя. Вера Брежнева хвърля въздушни целувки към залата, Владимир Соловьов се смее на шегите на Зеленский. На масите са Олег Газманов, Дмитрий Губерниев, Григорий Лепс, други звезди от Русия и Украйна.

10 години по-късно Украйна и Русия са във война. Зеленски е президент и върховен главнокомандващ. Галкин се обяви срещу войната и бе принуден да напусне Русия, защото бе обявен за „чуждестранен агент“.

Вера Брежнева е в списъка на „нежеланите артисти“ в Русия и е доброволец в пункт за хуманитарна помощ. Владимир Соловьов в своето токшоу призовава за унищожението на Украйна и нарича Зеленски „наркоман“. Потап събира пари за пострадалите от войната.

Петросян, Басков и Лепс подкрепят „спецоперацията“. Газманов обяви концерт в анексирания Херсон, но той се провали, след като украинците си върнаха града. Губерниев прави „патриотични“ концерти. „Россия 1“ е забранен по цяла Европа като главното оръжие на пропагандата на Путин.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране