05.01.2024 | 19:00
В Джъмбо мамят с този трик
Гледайте внимателно касовите бележки. Ако не се усетите на място, ви изпразват джобовете с усмивка

Внимавайте, когато пазарувате в магазин „Джъмбо“, защото на касата ще останете неприятно изненадани, пише ПловдивПрес. На някои от стоките има една цена, а на касата чекират друга с по 5-10 лева отгоре. Ако не се усетите на място, ви изпразват джобовете с усмивка, коментира потърпевш от веригата магазини клиент.

Отидох за подаръци за близките и купих няколко неща. На един от щандовете имаше блузи с дълъг ръкав, а на табелката с цената пишете 15,99 лв. Цената ме устройваше, защото по магазините из Пловдив подобни блузи вървят по 25-30 лева. Веднага взех една.

Когато обаче излязох от магазина видях, че на касовата бележка тази блуза беше таксувана с 19,99. Добре, че бях взел само 3-4 артикула и забелязах разликата, а има хора дето излизат с пълни колички, едва ли им е направило впечатление, ако ги ударят в два-три артикула с по 5-10 лева, коментира читателят на ПловдивПрес.

Веднага се върнал в магазина, а от касата го упътили към гишето за информация. „Много смутена служителка все касовия бон и ме придружи до измамния щанд за бельо. След като се увери, че има разминаване, извика някакъв младеж, който започна да чекира и останалите стоки, за да сравни цените, а служителката смотолеви нещо като извинение“, коментира читателят на ПловдивПрес.

След това сторнирала касовия бон и му върнала парите, защото не можела на място да промени цената на стоката. За това си имало други процедури.

Друг клиент на въпросната верига се оплака, че му бил начислен тиган за 20 лева, а той дори не бил купил подобна стока. Взел само кукла и детска количка за щерката, а на касата му чукнали и още нещо. Пак му се извинили, че станала грешка и му върнали парите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране