18.08.2023 | 15:42
Вътрешният министър: Убиха Алексей Петров заради отмъщение или дългове
Аутопсията на Трактора - убит с автомат, с два куршума - в тялото и в главата

В цялата страна се работи с тежък криминален контингент във връзка с убийството на Алексей Петров и се търси евентуална тяхна съпричастност. Версиите, които сме извели, са за отмъщение или финансов дълг. Това каза в интервю на “24 часа” вътрешният министър Калин Стоянов.

Днес той ще е на съвещание в Министерския съвет, заедно с шефовете на структури в МВР и други служби за сигурност. То бе свикано от премиера акад. Николай Денков след няколко убийства, сред които и на Алексей Петров.

На заседанието МВР ще информира премиера за хода на разследването и ще го запознае с набелязани конкретни мерки, изготвени от ведомството, съобщи още министър Стоянов.

Аутопсията на Алексей Петров – убит с автомат, с два куршума – в тялото и в главата

Аутопсията на Алексей Петров и резултатите от нея са приключили, предаде bTV. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата. Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата.

48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат. Тялото на Алексей Петров все още се задържа. Все още няма информация дали има гореща следа за причините за покушението, както и кои са предполагаемите извършител и поръчител.

Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в района. В публичното пространство версиите стават все повече – смърт заради влияние в политическия сектор, в службите или амбиции в икономическата сигурност.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране