09.12.2023 | 10:46
Вежди: Няма вече ГЕРБ! Това е машина за гласуване на Борисов. Галя от посолството ни управлява
"Има кой да слюнчи ушите на Борисов , стига съм го съветвал"

Няма вече ГЕРБ. Това е машина за гласуване на един човек. Аз не искам да съм в машина за гласуване. Този човек се казва Бойко Борисов. Това заяви пред бТВ бившият председател на Народното събрание и бивш министър на културата Вежди Рашидов.

Той сподели, че си е тръгнал разочарован от политиката.

“В момента в ГЕРБ няма никой от тези, които направихме ГЕРБ през 2009 г. С Борисов се чух последно преди 5 месеца. Обичах го. Вече не. Когато човек се разочарова, спира да обича”, призна Рашидов.

“Няма какво да му казвам на Борисов. Стига съм му давал съвети. Има кой да му слюнчи ушите. Всичките му гафове са от много акъл”, сподели той.

И допълни, че не вижда нищо лошо в това Делян Пеевски да стане лидер на ДПС. “Аз много съм го попържил през годините, но той е умен и начетен човек. “Магнитски” е един американски боклук, който ни го хвърлиха, за да се мърсим. Една помия. Какво се случва в Европа, като има “Магнитски”, доказва ли някаква вина”, негодува Рашидов.

2 коментара

  1. тънки СМЕТКИ каза:

    Вината е доказана, но не в съда. Затова г-н Пеевски се преобрази и беше похвален от г-н Лорер. Обаче пък му беше казано, че ще го ползват само като носител на гласове и власт няма да види никога. Пък г-н Борисов е необявен носител на Магнитски, т.е. това за властта се отнася и за него. Ако чак толкова искат вината им да се докаже и в съда, да се обърнат към евро-атлантическите им партньори със съответната молба. Но ми се струва, че не горят от желание да се стига чак дотам. Помежду другото, кой беше шефа на Къро с канала за кокаин през Южна Африка?

  2. Хахо каза:

    Доган не е мъдър, просто поредния хитрец. Един истински мъдър човек няма да се занимава с политика.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране