02.11.2016 | 0:01
Вицето на Реформаторите със скандална изцепка: Русия е по-опасна от „Ислямска държава”!
Водещата се облещи: Вие наистина ли?!

Разбира се, че Русия е по-опасна за националната сигурност от Ислямска държава! Бомбастичното твърдение хвърли в студиото на Цветанка Ризова генерал Съби Събев, кандидат за вицепрезидент на Реформаторския блок. „Ама Вие наистина ли го казвате това”, попита го с невярващ поглед водещата.

Опонентите на Събев в студиото – Любомир Халачев от АБВ и Явор Нотев от Патриотичния Фронт също не се съгласиха със скандалната теза и заявиха, че не може Велика сила да бъде посочвана като пряка опасност за националната сигурност.

3 коментара

  1. Мале, мале! каза:

    Не е за вярване! Голяма излагация!

  2. Гинев каза:

    Да заявиш в национална медия,че Русия е държавата,която носи заплахата за световния мир,да изключиш „Ислямска държава“,станала известна на целия свят със своите безчинства на територията на днешна Сирия и на европейския континент,е плод на русофобското мислене на този натовски възпитаник.Впрочем,двойката на РБ за президент и вицепрезидент на страната,пеят по едни ноти писани в Брюксел и Вашингтон,затова изпълнението им е фалшиво.Не искам и да чуя каква ще е реакцията на задокеанския началник на Трайчо,за отправеното му обвинение, че се е облагодетелствал със 140.000 лева свързани с най- големия „ГЬОЛ“на България АЕЦ-БЕЛЕНЕ!

  3. генерал ефрейтор N-ски каза:

    Заради подобни измислени генерали БА е в дереджето което е.Този не е генерал, а най-обикновена соросоидна проститутка.Подобни мекерета умишлено бяха поставени да управляват БА с цел окончателното и съсипване.Съзнателната комбинация от некадърни генерали и назначаване за министри на БА откровени гамени и профани даде своя принос – БА беше сведена до полк за търсене на изгубени планинари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране