28.02.2024 | 20:19
Вземат главата на Борислав Сарафов!
Временният главен прокурор крие секс видеа с пияни и надрусани политици

От няколко месеца в партийните централи се върти запис на скандален разговор между и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов и лобиста Петьо Петров – Пепи Еврото, в центъра на който е семейството на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Според източници на „Галерия“, които са прослушали записа, Пепи Еврото казал на Сарафов: „Оправи го тоя човек да се лекува“, а прокурорът отговорил: „Ти си бил много жалостив“. Заради записа, който уличавал Сарафов във връзка с митичния задкулисен цар на тъмните сделки в правосъдието, партийните лидери твърдо са решили да вземат главата на и.д. главен обвинител.

Първоначалните намерения бяха Сарафов да остане на стратегическия пост до края на годината, когато трябва да приключи втората „врътка“ в ротацията. Според източниците на „Галерия” обаче е много вероятно той да напусне просторния си кабинет много по-рано.

Лидерите на управляващите партии Бойко Борисов, Делян Пеевски, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов може и да се карат от сутрин до вечер, но били единодушни – лицето Борислав Боби Сарафов вече не им е нужно!

„Той си свърши работата и вече е неудобен, защото знае твърде много. Окончателно приключи „Барселонагейт” и „Чекмеджегейт”, „КТБ” е на трупчета. Не им е нужен вече. Отърваха се от Гешев, сега ще разкарат и него. Голямата битка в момента е кой да заема мястото на Сарафов, а не кой да е външен министър. Всеки иска да инсталира свой човек на върха на прокуратурата”, довери източникът.

Истината е, че Борислав Боби Сарафов се гласеше да остане „временно”, но за постоянно. Затова изчегърта до последната треска кабинета на Иван Гешев и му направи основен ремонт, въпреки че от такъв нямаше нужда. Според запознати кабинетът бил буквално обърнат с хастара навън в търсене на „бръмбари”, скрити камери и всевъзможни СРС-та.

И.ф. главен обвинител държи политиците от сглобката с меко казано, компрометиращи факти. Не е изключено да разполага с част от базата данни на Пепи Еврото, който изчезна през лятото на миналата година. Става дума за скандални секс клипчета с пияни и друсани до козирката известни магистрати, вероятно и политици.

Изтече информация, че във вулгарните видео материали имало унижения и конфузни секс засечки. Силните хора в сглобката обаче също държат Сарафов заради връзките му с Пепи Еврото.

Можело да пуснат и една проверка на сина му Боби Сарафов, който е много имотен млад човек. Нещо повече! Специалният прокурор за разследване на обвинител номер 1 и неговите заместници – Даниела Талева, вече проверява данни,свързващи Борислав Сарафов с аферата „Осемте джуджета”.

Петричанката изискала веществените доказателства и те се проверяват от разследващите полицаи, които са част от екипа ѝ. Прокурор Талева проверява още няколко сигнала срещу и.д. главен прокурор – от сдружение „Боец“ и от граждани. Според запознати предстоят преговори между него и силните хора в сглобката, за да се излезе от ситуацията по най-безболезнен начин.

1 коментар

  1. всеки с проблемите си каза:

    ОПГ ПрокураТурката си има проблем с партньорите и с враговете, най-вече. Партньорите искат да я ринат, враговете не дават. Враговете се сърдят, защото ОПГ-то се/ги издъни. Дали ще надделеят едните или другите не е най-важното, важното е, че България има голям проблем с “елита” си. Оттам възникват проблемите на обикновените хора с “държавата”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране