29.01.2016 | 8:05
Взривиха аптека на Марешки в Бургас!
Самият бизнесмен каза, че не вярва инцидентът да е свързан нито с бизнеса му с аптеки, нито с този с горива

Самоделно взривно устройство е избухнало пред аптека на бизнесмена Веселин Марешки в Бургас тази нощ, потвърдиха  от МВР. Инцидентът е станал около 3,20 ч. в комплекс „Славейков“.

Няма пострадали. Нанесени са материални щети – повредена е вратата на аптеката, счупени са витрините. Полицията работи по случая.

По телефона Марешки каза, че не знае за инцидента и не знае дали става въпрос за негова аптека. „Не вярвам в България да са започнали вече да взривяват аптеки, не дай си, Боже, утре – и детски градини“.

На въпрос дали взрива може да е свързан с бизнеса му, той отговори: „Надявам се, че не е насочено срещу нас и не виждам причина да е. Ние сме от 25 години в този бранш, в него няма престъпници, поне се надявам“.

Той каза, че не вярва инцидентът да е свързан и с бизнеса му с горива, защото в такъв случай трябвало да взривят бензиностанция, не аптека.

Той припомни, че преди години е имало взрив пред поликлиника, където има негов обект, но така и не е станало ясно дали той е бил целта, защото на мястото има много други обекти.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране