24.05.2018 | 19:16
Юлий Москов с уникални констатации: В историята си не сме имали такъв добър лидер като Борисов!

Журналистът Юлий Москов направи уникално описание на държавата ни. Според него, в историята ни не сме имали такъв политик като Бойко Борисов, който бил лидер на цяла Европа в момента. Той се накара на противниците на правителството и ги обвини, че постоянно мрънкат. На въпрос на смаяната политоложка Мария Пиргова в студиото на BGonAir, защо сме 111 по свобода на словото, Москов нарече “Репортери без граници” мухльовци, които трябвало да си ходят в Африка.

Журналистът не се върза и на данните, че 2,5 млн. от българите живеят бедно. Пиргова го призова да излезе извън София и да се огледа какво се случва. В случая за пореден път влезе в сила поговорката “сития на гладния не вярва”.

Докато Москов продължава да се натяга на Бойко Борисов и да го носи на ръце, музикантите ще продължават да получават 600 лева и да работят като таксиметрови шофьори, а пенсионерите – да ходят всяка година на почивка в чужбина като наборите си в Европа. Москов коментира още, че българите живеем в златния милиард, т.е. – нито много богати, но нито и много бедни. Ако е успокоени, че ни сравнява с милиардите от Китай, Индия и Африка, сметка му горе-долу е точна.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране