11.03.2024 | 19:52
Започна Световното първенство по секс
Всеки кръг от състезанието продължава от 45 минути до един час

Световното първенство по секс започна в Испания, организирано от Шведската секс федерация (SSF), съобщава WalesOnline. Участници от Германия, Италия, САЩ, Норвегия, Швеция, Колумбия, Бразилия, Нигерия и Хърватия мерят сили в град Малага. Шампионатът започна на 5 март и ще продължи до 5 април.

Според 37-годишния Джакс Суелър от САЩ, който е женен с три деца и представя Норвегия на шампионата, участниците се състезават в съблазняване, масаж, издръжливост, външен вид, артистичност и креативност. Всеки кръг от състезанието продължава от 45 минути до един час, като състезателите не знаят предварително с кого ще бъдат заедно.

„Обадиха ми се и ми предложиха участие и не можах да откажа. Всеки ден се обединявате с една от участничките и изпълнявате определени задачи, а след това хората гласуват и избират най-добрия“, казва Суелър.

Мъжът също така отбелязва, че са му платени 3500 евро за участие в шампионата и е заплатено пътуването от САЩ до Испания.

Според сайта на шампионата, след два състезателни дни на първо място е Анна Витория от Швеция. В състезанието участва и порномоделката от Хърватия Мария Задравец, която беше обявена за победителка на Европейското първенство по секс през 2023 г.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране