04.08.2023 | 15:37
Започва се! Сити и Арсенал слагат начало на ново завъртане в Англия с Топ Коефициенти от efbet
Дуел за първи трофей в Англия 

Краят на агонизиращата липса на футбол от най-високо ниво е тук – през този уикенд Манчестър Сити и Арсенал дават своеобразен „старт“ на официалните мачове на най-добрите отбори в света, като се изправят в спор за първия трофей през сезона – “Къмюнити Шийлд” (или иначе казано – суперкупата на Англия). И зрелището е с централна роля в уикенд програмата на платформата за онлайн спортни залози efbet.com и топ коефициентите, които букмейкърът предлага.

Дуел за първи трофей в Англия 

Манчестър Сити спечели “златен требъл” през изминалия сезон, който е първи в английската история от паметния триумф на Манчестър Юнайтед през 1999 година. „Гражданите“ разпиляха конкуренцията по пътя си към титлата във Висша лига, исторически първи трофей в Шампионска лига и първи златни медали във ФА къп от 2019 година насам.

Арсенал беше големият опонент на небесносините в първенството, като и през тази година „артилеристите“ се надяват да са в топ 4 и да са намесени в битката за трофея. efbet обаче дава сериозно предимство на „гражданите“.

Букмейкърът предлага коефициент 1.80* за победа на Ерлинг Холанд и компания. Равенството е оценено на 4.20*, а триумф за Арсенал – 4.40*.

Интересен факт е, че ако се стигне до равенство, няма да се играят продължения, а директно се преминава към изпълнение на дузпи.

Погледите трябваше да са насочени към нападателите на двата отбора – Ерлинг Холанд и Габриел Жезус, но бившият играч на „гражданите“ е контузен и няма да играе в срещата. Холанд пък е абсолютен фаворит да вкара гол – 1.83* да се разпише по всяко време (единственият играч с коефициент под 2.00*), както и 4.00* да е първи голмайстор в мача.

Интересен факт преди дуела за „Къмюнити Шийлд“ е, че Манчестър Сити се намира в поредица от 8 поредни победи срещу Арсенал. 4 от тези победи са дошли с 2 или повече гола разлика, а 3 – с 3 или повече попадения. Най-големият успех е с 5:0 през август 2021 година.

efbet Лига продължава с пълна сила 

Докато все още ни дели седмица от подновяването на част от топ шампионатите в Европа, родното първенство продължава и през този кръг всички отбори влизат в действие. Най-интересните мачове изглеждат битката на ЦСКА-София със Славия, както и гостуването на Левски в Пловдив на Локомотив.

Всички мачове от efbet Лига попадат в рубриката „Топ събития с 0% марж“ на efbet.com – мачове, чиито коефициенти за краен победител са максимално завишени в полза на потребителите.

Също така с подновяването на шампионата в средата на юли, efbet даде начало на годишното бонус предложение за елита на българския футбол – 150 награди по 50 лева.

Бонусите са важни в efbet 

Офертата за родното първенство далеч не е единственият бонус в платформата за спортни залози. Разбира се, букмейкърът предлага и оферта за нови потребители, които имат право да се възползват от бонус в размер на 100% от първия депозит до 200 лева.

Част от другите оферти за спортни залози са както следва:

  • Познай Трите Мача
  • Бонус презареждане 100%
  • Free Bet Бонус (50 лв. без депозит)

Всички бонуси на компанията и правилата и условията за тяхното използване могат да бъдат разгледани в сайта efbet.com.

efbet призовава: “Играта трябва да е отговорна!“

Игралната индустрия е средство за забавление, а не за забогатяване, изкарване на допълнителни доходи или каквато и да е друга форма на заработване на пари.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция „Разумно залагане“ на efbet.com.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране