19.01.2024 | 13:17
Защо Борисов и ГЕРБ позволяват на Пеевски да крещи “Марш!” на депутати, докато говорят от трибуната
Интересно защо Росен Желязков не наказва Пеевски за постоянните му крясъци по адрес на говорещите от трибуната?

Единственото изказване на Делян Пеевски от парламентарната трибуна е през далечната 2013 г., когато се закани на Цветан Цветанов.  След това имаше дълъг период, в който не ходеше на работа.

Днес Пеевски е редовен на работа, но отново не се изказва от парламентарната трибуна.

Защо го припомням?  Защото Пеевски си позволи днес да крещи по адрес на Тошко Йорданов “Марш!”, докато депутатът от ИТН говореше от трибуната.

След това Пеевски започна да крещи по групата на “Възраждане” и да ги приканва с “Марш!”.

Чух да обяснява на Костадинов как много знаел за тях.  Пеевски е избран за депутат, а не за началник на парламента. Ако се мисли за мутра или пъдарин, това си е негов личностен проблем.

Ако иска да защитава любимия си приятел Христо Иванов от уместните критики на опозицията – да излезе да го направи от парламентарната трибуна, а не да крещи от място.

Но ми е интересно как Пеевски ще защити приятеля си Христо, който доскоро наричаше Десислава Атанасова калинка по конституционните въпроси, а днес я хвали и праща в Конституционния съд?

Христо е интересна личност. През 2013 г. пишеше във Фейсбук, че Цветанов и Борисов са мутри, а след това стана техен правосъден министър.

P.S. Интересно защо председателят на парламента не наказва Пеевски за постоянните му крясъци по адрес на говорещите от трибуната?

Ивелин Николов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране