13.06.2015 | 18:29
4-те милиона лева за „сайтчето“ не били държавни?
Интернет страницата на Ваня Тучева парадира с националния герб и знамето на ЕС

Вицепремиерът Томислав Дончев туитна, че не са давани публични средства за сайта it-farmer.bg. По думите на Дончев, проектът е „замислен и финансиран от авторите си“.

Въпросното „уеб недоразумение“ взриви социалните ни мрежи с „инвестираните“ в изработката му 2 млн. евро.

Вицепремиерът Дончев се оказа „замесен“, тъй като Ваня Тучева – шефка на АИИТЗПБ (Асоциация за използване на информационните технологии от земеделските производители в България) – разработила въпросната „интерент платформа“, гордо пуска във Фейсбук снимки с „моя приятел Томислав Дончев“.

Нямаме причина да не вярваме на вицепремиера, но тогава остават въпросите кой е „инвестирал“ огромната сума в it-farmer.bg и защо така нареченият сайт парадира с Националния герб и знамето на ЕС – атрибути, които в подобен контекст означават евросредства с държавно съфинансиране.

Ще продължим да задаваме тези въпроси, дори и от чисто професионално любопитство, тъй като от години сме в уеб средата и ни е трудно да си представим „интернет платформа“, чиято изработка струва 4 милиона лева.

2 коментара

  1. реле каза:

    Отново спретват гнусен шантаж от рода на Костинбродските бюлетини, комунистическа провокация с подставено лице – проститутка. Кой знае как се е подвряла и представила на някакво обществено мероприятие (виж подробно снимката) и после се е фукала, че познава Томислав Дончев. Омръзна ни от постановки за очерняне на правителството. А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, БЕЗ ДА МИСЛИ, ДАЙ МУ ДА РУГАЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТРОЛОВЕТЕ – дайте им такива историйки и те стават храна за долните им душици.

  2. Димитър Атанасов - Кабули каза:

    Боже, властта ни е доказано курвенска! Тези 60 лв. за бъркане във всичките й дупки, означава ли, че властта на генерала е е деГЕНЕРирала и акциите й са се обезценили. Не е ли крайно време и този път да му покажем среден пръст, както той ни го навира всяка минута в лицето. ХОРА, БДЕТЕ! Нека да не допуснем да ни управляват курви за по 60 лева!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране