13.07.2023 | 13:03
5 неща във външния вид на жената, които мъжете просто презират
Ето случаите, които преминават прага на адекватността

Жените обичат да казват „Ние се обличаме не за мъжете, а за себе си“, но в същото време не го мислят наистина! Разбира се, че се обличат и за мъжете включително. Нека да видим обаче в кои случаи преминават прага на адекватността.

Минимум облекло

Фактът, че разголеното облекло подлудява мъжете, е най-голямата заблуда на жените. Мъжете обичат да гледат такива жени, но само в социалните мрежи или филми. В живота избират по-обрани жени. Те се нуждаят от стилна дама до себе си, а не от момиче на повикване.

Твърде много татуировки

В днешно време никой няма да ви съди за малка татуировка. Мнозина се опитват да направят външния си вид по-изразителен, да добавят повече чар и всичко е наред, докато не се прекрачат границите на нормалното. Напълно татуираните ръце, крака или гръб са много отблъскващи. Има, разбира се, мъже, които харесват това, но са рядкост.

Нелепият стремеж към последна мода, който разваля външния вид

Вечен оувърсайз, огромни кецове и странен кок на главата. Сега на това му се вика „ежедневна визия“ и така цялата фигура на жената е скрита зад куп парцали. Привлича ли мъжете? Разбира се, че не! Какво общо има с женствеността, която силния пол обожава? Нищо. Нека не забравяме, че повечето мъже обичат жени, които приличат на … жени.

Ненужни промени в тялото

Няма нищо лошо в това да увеличите малко устните си или да тренирате във фитнеса. Но отново всичко трябва да е с мярка. Огромен напомпан задник и същите устни изглеждат просто ужасно на крехко женско тяло с тънка талия. Същото може да се каже и за огромните черни мигли и мечешки нокти. Мъжете предпочитат свежи и естествени жени.

Странен грим

Прекаляването с грима е особено отвратително, особено когато момичето е неподдържано и кожата й е в лошо състояние. Да, можете да боядисате всичко с пет слоя грим, но бихте ли искали да заспите с красив мъж и на сутринта той да се уплаши от вида ви на чудовище?

Лора Костова

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране