06.03.2019 | 10:52
Ангел Исаев: Включиха ме в листата, за да спася ДПС в Бургаския район
Той е категоричен, че повече хора, които са гласували преференциално за него, са го направили, защото го познават добре

Включиха ме в листата, за да спася ДПС в Бургаския район и партията да има двама депутати. Това заяви в „Тази сутрин“ на Би Ти Ви бургаският депутат Ангел Исаев, който бе изключен от ПГ на ДПС, след като обра вота с преференциите. След като му бе зададен въпросът колко му е заплатата като народен представител, той отговори, че не знае и добави, че всички пари, които взема от парламента, ги дарява на детски градини и училища. Имал отскоро един сътрудник, на който дава пари за бензин и други разходи, да ходи да се занимава с електората.

„На този етап не съм говорил от трибуната, не съм внасял законопроекти, обясни той.

Винаги съм работил за ДПС, принципен човек съм, обяви в студиото Ангел Исаев. Той е категоричен, че повече хора, които са гласували преференциално за него, са го направили, защото го познават добре.

Програмата на ДПС и на ГЕРБ не се разминават. Много мои идеи съвпадат с тези на колегите от ГЕРБ и аз ги подкрепям“, заяви бургаският депутат.

Ангел Исаев влезе в парламента от листата на ДПС в Бургас, но благодарение на преференциален вот. Неговият номер в листата – 9, съвпадаше с номера на ДПС в бюлетината. Заради това им съмнение, че той е част от „феномена 15/15” – гласували са за него заради номера му.

Тъй като ДПС не толерира пренареждането на листите с преференциален вот, а Исаев не се отказа от мястото си в парламента, той беше изключен от парламентарната група и се води независим депутат.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране